Home > Πολιτική επικαιρότητα > Να ανοίξει άμεσα και δεύτερη εμβολιαστική γραμμή στο Κ.Υ. Ιστιαίας με το εμβόλιο της Pfizer

Να ανοίξει άμεσα και δεύτερη εμβολιαστική γραμμή στο Κ.Υ. Ιστιαίας με το εμβόλιο της Pfizer



There are no slides in this slider.



There are no slides in this slider.

Προς  Ν.Ε. Εύβοιας  Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. του Νομού, η ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Ιστιαίας – Αιδηψού, ζητά να ανοίξει άμεσα και  δεύτερη εμβολιαστική γραμμή στο Κέντρο Υγείας Ιστιαίας με το εμβόλιο τεχνολογίας mRna της Pfizer.

 

 

Ενώ πριν λίγες μέρες είχαμε πληροφορηθεί ότι στο Κέντρο Υγείας Ιστιαίας, από το Μάιο θα γινόταν γραμμή εμβολισμού με το εμβόλιο της Pfizer, σήμερα πληροφορηθήκαμε πως αυτό δεν θα γίνει και πως τον καταψύκτη για τα εμβόλια τον πήραν πίσω.

Δεν γνωρίζουμε για ποιους λόγους συνέβη αυτό, παρά τις σχετικές εξαγγελίες κι επειδή όπως έχουμε πληροφορηθεί υπάρχει χαμηλή προσέλευση για εμβολιασμό στο Κ.Υ. Ιστιαίας

ΖΗΤΑΜΕ

Να ανοίξει άμεσα και δεύτερη εμβολιαστική γραμμή στο Κέντρο Υγείας Ιστιαίας με το εμβόλιο τεχνολογίας mRna της Pfizer.

Για το λόγο αυτό καλούμε τη Νομαρχιακή Επιτροπή Εύβοιας και τους Βουλευτές του Νομού ώστε να προβούμε σε συντονισμένες ενέργειες και δράσεις για το συγκεκριμένο θέμα.

Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Ιστιαίας – Αιδηψού

Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του palmosev.gr

Για τις ειδήσεις της Εύβοιας κι όχι μόνο εμπιστευτείτε το palmosev.gr



Αφηστε ενα σχολιο

Η παρούσα φόρμα συλλέγει το όνομα σας και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, ώστε να μπορέσουμε να απαντήσουμε στο σχόλιο σας. Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το Privacy Policy της ιστοσελίδας μας.

error: