Σάλος έχει ξεσπάσει με τη νέα πλατφόρμα για τα σελφ τεστ η οποία θυμίζει… «σκόιλ ελικικού». Ακατανόητα μηνύματα τύπου «σκόιλ ελικικού» όπως με την πλατφόρμα της εκπαίδευσης των επιστημόνων, εμφανίστηκαν και στην πλατφόρμα που χρησιμοποιούν οι φαρμακοποιοί για τη διασταύρωση του ΑΜΚΑ προκειμένου να χορηγήσουν τα self tests σε εκπαιδευτικούς και μαθητές.
Σχόλια του τύπου: “Αριστούργημα! Μπαίνεις στην πλατφόρμα για τα self test και σου γράφει να κάνεις αυτοέλεγχο του τενεκένα. Αν τον είχαμε κάνει τον αυτοέλεγχο του τενεκένα στις 7/7/2019, τώρα δε θα μας κυβερνούσαν αυτοί οι τενεκένες.”
https://twitter.com/imatinib100mg/status/1380136679361642497?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1380136679361642497%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fnewsique.gr%2Fi-platforma-ton-self-test-epathe-skoil-elikikou-chamos-sto-twitter%2F
Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του palmosev.gr
Για τις ειδήσεις της Εύβοιας κι όχι μόνο εμπιστευτείτε το palmosev.gr