Home > Πολιτική επικαιρότητα > ΕΠΑΜ: “Παραιτηθείτε τώρα πριν είναι πολύ αργά!”

ΕΠΑΜ: “Παραιτηθείτε τώρα πριν είναι πολύ αργά!”


There are no slides in this slider.


There are no slides in this slider.


There are no slides in this slider.


There are no slides in this slider.

Από το ΕΠΑΜ λάβαμε και δημοσιεύουμε το παρακάτω δελτίο τύπου:

Η επίσκεψη Ερντογάν στη χώρα μας, όπως εξελίσσεται, είναι χωρίς αμφιβολία, μια μαύρη σελίδα στη νεότερη ιστορία του ελληνικού Έθνους. Είναι πέραν πάσης αμφιβολίας, μια επίσκεψη που αποβαίνει σε βάρος των εθνικών μας συμφερόντων αλλά και των σχέσεων Ελλάδας – Τουρκίας. Όμως, αυτό που είναι μείζονος σημασία για την χώρα μας και τον Ελληνισμό εν γένει, είναι η στάση της κυβέρνησης Τσίπρα – Καμένου.
Πρόκειται για έναν πρωτοφανή για τα ιστορικά χρονικά ενδοτισμό μιας κυβέρνησης που έχει εκλεγεί για να υπερασπίζεται κατά τα λοιπά τα εθνικά συμφέροντα, τις θέσεις του ελληνικού λαού. Οι προκλητικές αξιώσεις Ερντογάν, και μάλιστα μέσα στο Προεδρικό Μέγαρο (!), δεν έχουν ιστορικό προηγούμενο. Η αφωνία της κυβέρνησης, σε αυτή την εχθρική, προκλητική, λεκτική επίθεση του Τούρκου προέδρου εντός ελληνικού εδάφους, συνιστά τουλάχιστον ενδοτισμό. Εγείρονται πλέον σοβαρά ερωτήματα για την χρονική συγκυρία αλλά και για την εν γένει επίσκεψη του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Ελλάδα, με τη σύμφωνη πάντα γνώμη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.
Η κυβέρνηση οφείλει, έχει υποχρέωση να απαντήσει σε όλα τα παραπάνω.
Ωστόσο:
Ποτέ άλλοτε στην ελληνική νεώτερη ιστορία, η χώρα μας σε ειρηνικούς καιρούς, δεν αντιμετώπισε τέτοια εχθρική στάση από γείτονα και μάλιστα εντός ελληνικού εδάφους.
Ποτέ άλλοτε η χώρα μας δεν προσεβλήθη κατά τέτοιον ιταμό τρόπο από φιλοξενούμενο αρχηγό άλλου κράτους και μάλιστα γειτονικού και εντός ελληνικού εδάφους.
Η κυβέρνηση Τσίπρα – Καμένου, έδωσε την ευκαιρία στον Τούρκο πρόεδρο με τον πιο επίσημο τρόπο, να θέσει στην Αθήνα τις απαράδεκτες, προκλητικές, ανήθικες, τουρκικές διεκδικήσεις. Και μάλιστα ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας, του πρώτου πολίτη της χώρας!
Η κυβέρνηση Τσίπρα – Καμένου, απλώς διευκόλυνε με την στάση της, τον Τούρκο πρόεδρο:
αφενός να θέσει τις ιταμές αξιώσεις του σε παγκόσμιο ακροατήριο, καθώς είναι γνωστό ότι την επίσκεψη του παρακολουθεί η παγκόσμια κοινότητα και
αφετέρου, την Τουρκία βγει από την ευρωπαϊκή απομόνωσή της.
Όταν κατά τη διάρκεια επίσκεψης του Τούρκου προέδρου στην χώρα μας, τίθενται προκλητικά από τον ίδιο, η αλλαγή της Συνθήκης της Λωζάνης, οι τουρκικές διεκδικήσεις στο Αιγαίο, η ευθεία αμφισβήτηση της ελληνικότητας των νησιών μας,
όταν χαρακτηρίζεται ευθέως ως τουρκική μειονότητα, η μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης,
όταν ο Τούρκος πρόεδρος υποκαθιστά το Διεθνές Δίκαιο με το δικό του πολιτικό Δίκαιο,
και σε όλα αυτά, η κυβέρνηση απλώς ποιεί την νήσσαν και κωφεύει, για άγνωστους στον ελληνικό λαό λόγους, τότε μία λύση υπάρχει: η παρούσα κυβέρνηση οφείλει να παραιτηθεί καθώς αδυνατεί να διαχειριστεί ένα τόσο κρίσιμο και υψίστης σημασίας εθνικό ζήτημα. Διαφορετικά, οι συνειρμοί οδηγούν στον βαρύτατο χαρακτηρισμό ως ενδοτικής κυβέρνησης.
Σε αυτή την λύση οφείλει πλέον να οδηγηθεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, καθώς το τίμημα της παραμονής της στην εξουσία είναι πολύ βαρύ για την χώρα μας.
Παραιτηθείτε τώρα, πριν προκαλέσετε νέα δεινά στην χώρα μας!

Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του palmosev.gr

Για τις ειδήσεις της Εύβοιας κι όχι μόνο εμπιστευτείτε το palmosev.grΑφηστε ενα σχολιο

Η παρούσα φόρμα συλλέγει το όνομα σας και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, ώστε να μπορέσουμε να απαντήσουμε στο σχόλιο σας. Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το Privacy Policy της ιστοσελίδας μας.

error: