Home > Hot ! > Eνημέρωση πολιτικών συντακτών από τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου[Video]

Eνημέρωση πολιτικών συντακτών από τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου[Video]


There are no slides in this slider.


There are no slides in this slider.


There are no slides in this slider.


There are no slides in this slider.

Eνημέρωση πολιτικών συντακτών από τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου

Σημαντικά σημεία των δηλώσεων:

 • Από θέση αρχής η Ελλάδα καταδικάζει αναθεωρητικές ενέργειες και την ωμή βία από την οποία πολλοί άνθρωποι θα χάσουν τη ζωή τους.
 • Το βλέμμα στραμμένο στους ομογενείς ειδικά στη Μαριούπολη.
 • Για τα ενεργειακά η κυβέρνηση προσαρμόζει τις πολιτικές της στα νέα δεδομένα.
 • Πρόνοια για περαιτέρω προμήθειες με LNG και θα αξιοποιηθεί η δυνατότητα στα εργοστάσια διπλού καυσίμου.
 • Στο ενεργειακό απαιτείται ευρωπαϊκή λύση. Η ευρύτερη αστάθεια δικαιώνει την επιλογή της κυβέρνησης να επενδύσει στην άμυνα. Η άμυνα για την χώρα ήταν και εξακολουθεί να παραμένει και προτεραιότητα και αυτοσκοπός.
 • Η κυβέρνηση έχει μεριμνήσει να θωρακίσει την πατρίδα. Καταστάσεις που αντιμετωπίζουμε και οι προκλήσεις για το μέλλον τουλάχιστον υπερβαίνουν τις εμπειρίες όλων των ανθρώπων τουλάχιστον από τα 80 χρόνια και κάτω. Μόνο η σταθερότητα και η σοβαρότητα στο εσωτερικό εμπεδώνουν την ασφάλεια για όλους.
 • Η χώρα είναι πλήρως ευθυγραμμισμένη με τους εταίρους στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ. Αν δεν θέλουμε μία Ευρώπη που εκβιάζεται, πρέπει να έχουμε μία κοινή δράση. Περιμένουμε από την Ευρώπη να διαμορφώσει ένα πλέγμα εργαλείων για το ενεργειακό όσων αφορά τις τιμές.
 • Η χώρα μας είναι επαρκώς θωρακισμένη όσον αφορά το δίκαιο των θέσεών της και έχουμε αναπτύξει μία πολυδιάστατη διπλωματική πολιτική. Δεν έχουμε να ανησυχούμε για κάτι ιδιαίτερο. Ανά πάσα στιγμή είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε κάθε πρόκληση.
 • Πληροφορίες για ενεργειακά αποθέματα για 9 ημέρες: Δεν διαφαίνεται κάποιος ιδιαίτερος λόγος ανησυχίας σε ότι αφορά την ασφάλεια εφοδιασμού αυτή την ώρα. Στο σχεδιασμό αν χρειαστεί υπάρχει μια ευρεία γκάμα επιλογών.
 • Σκέφτεται η κυβέρνηση την απολιγνιτοποίηση: Έχουμε μία σειρά από εργαλεία και με αυτά εκτιμάται ότι δεν υπάρξει πρόβλημα εφοδιασμού στην ενεργειακή αλυσίδα το επόμενο διάστημα.
 • Το ΥΠΕΞ είχε πλήρη εικόνα για τους πολίτες μας που βρίσκονται εκεί.
 • Έχουμε ζητήσει τη συγκρότηση ταμείου για να δοθεί η δυνατότητα στις χώρες να στηρίξουν τους καταναλωτές.
 • Ένα σχέδιο για είναι οι κυρώσεις και ένα δεύτερο αφορά την προσαρμογή στην επιδείνωση της κατάστασης σε ότι αφορά στις τιμές στην ενέργεια.
 • Το ηχητικό ντοκουμέντο ήταν συγκλονιστικό. Αν όλα που περιγράφονται αληθεύουν πρόκειται για ανατριχιαστικά περιστατικά συγκροτούν μία εικόνα θλιβερή για το τι ίσχυε στη χώρα επί ημερών εκείνης της κυβέρνησης σε ότι αφορά την απονομή της δικαιοσύνη από ανώτατους δικαστικούς πρόσωπα που όπως αποδείχθηκε είχαν πολύ στενή σχέση με τον πυρήνα της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Είναι άλλος ένας κρίκος στην αλυσίδα γεγονότων που αποκαλύφθηκαν το προηγούμενο διάστημα. Είναι αυτονόητο ότι η δικαιοσύνη οφείλει να ερευνήσει εάν υπήρξε τέτοια κατάχρηση εξουσίας από δικαστικούς λειτουργούς. Περιμένουμε από την ανεξάρτητη δικαιοσύνη να φωτίσει όλες τις πτυχές της υπόθεσης.
 • Οφείλουμε να προσαρμόσουμε την πολιτική μας στις εξελίξεις και στην επιδείνωση της ήδη βεβαρημένης κατάστασης.

ΠΗΓΗ:www.iefimerida.gr

Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του palmosev.gr

Για τις ειδήσεις της Εύβοιας κι όχι μόνο εμπιστευτείτε το palmosev.grΑφηστε ενα σχολιο

Η παρούσα φόρμα συλλέγει το όνομα σας και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, ώστε να μπορέσουμε να απαντήσουμε στο σχόλιο σας. Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το Privacy Policy της ιστοσελίδας μας.

error: