Home > Πολιτική επικαιρότητα > Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019

Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019


There are no slides in this slider.


There are no slides in this slider.


There are no slides in this slider.


There are no slides in this slider.

Δημοσιεύουμε το δελτίο που μας απεστάλη από τον Ν.Κατούνη  και αναφέρει επακριβώς: “MEA CULPA λοιπόν. Αν και γίνεται όλο και πιο σπάνιο στις μέρες μας, προσωπική μου θέση είναι ότι, όταν μπαίνει κάποιος σε διαδικασία κρίσης συμπεριφορών και περιγραφής ρόλων, πρέπει να ξεκινάει από το εαυτό του. Εγώ έτσι θα ξεκινήσω.

Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη, για την πρόταση μου, να εκλεγεί ως μέλος της Συντονιστικής Γραμματείας Ιστιαίας – Αιδηψού, του Κινήματος Αλλαγής και την προτροπή μου να προταθεί ως Γραμματέας, ο σημερινός Γραμματέας της. Κρίνεται γενικά από τους πάντες, επιεικώς ανύπαρκτος, αφού επέλεξε, για κάποιους λόγους, να μείνει εντελώς αδρανής. Αποτέλεσμα, η πλήρης αδρανοποίηση της Γραμματείας. Πολλά φημολογούνται, πολλά είναι κοινά μυστικά, αρκετά φαίνονται και θεωρώ ότι, όλα θα περιγραφούν και θα φανούν πεντακάθαρα, στην ώρα τους. Ως γνωστόν, η παραίτηση υφίσταται πάντοτε ως μια, πολιτικά υπεύθυνη και προσωπικά ηθική, πράξη.

Αναλαμβάνω επίσης πλήρως την ευθύνη, για την πρόταση μου, να εκλεγεί ως Μέλος της Συντονιστικής Γραμματείας Ιστιαίας – Αιδηψού, του Κινήματος Αλλαγής, σημερινό ακόμα Μέλος της. Ανακοινώνοντας πρόσφατα υποψηφιότητα δημοτικού συμβούλου, αν και στους κύκλους μας, αυτό ήταν γνωστό προ διμήνου τουλάχιστον, η μη παραίτηση από αξιωματική θέση, όπως προ καιρού είχα προτείνει, για στελέχη με τέτοιες επιλογές, θεωρείται τουλάχιστον πράξη αμοραλισμού, αφού υποδηλώνει την πρόθεση αποκόμισης ιδίου οφέλους, από μια θέση που τελικά ουδόλως τίμησε. Κωμικοτραγική υπόθεση, με συναισθήματα χαρμολύπης.

Αναλαμβάνω τέλος την απόλυτη ευθύνη, για τη μη κάθοδό μου, στις εκλογές ανάδειξης της Συντονιστικής Γραμματείας Ιστιαίας – Αιδηψού, του Κινήματος Αλλαγής. Το έκανα εσκεμμένα, με σκοπό να προστατεύσω την διαδικασία και προκειμένου να αποφευχθούν εντάσεις από μέλη, τα οποία τελικά δεν προσήλθαν στη διαδικασία, χαμένα σε μονοπάτια αναζήτησης άλλων σχέσεων και χώρων, μετά την αποτυχία επίτευξης των προσωπικών τους επιδιώξεων, κατά τη διαδικασία εκλογής Προέδρου του Κινήματος. Αήθεις προσωπικές επιθέσεις, με είχαν οδηγήσει και τότε, να αποχωρήσω, λίγο πριν το τέλος της διαδικασίας, από Υπεύθυνος Εκλογικής Διαδικασίας και Εκλογικού Κέντρου του Δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού, προκειμένου να προστατευθεί και τότε η διαδικασία, κάτι που τελικά επετεύχθη, παρά τις όποιες υστερικές και αντικαταστατικές συμπεριφορές. Φυσικά, μόνο στη νοσηρή φαντασία κάποιων, υπήρχε το σενάριο επιρρεασμού καταστάσεων και αποτελεσμάτων.

Δυστυχώς όμως αποδείχτηκε ότι, η στάση μου ήταν σοβαρό λάθος. Αν δεν είχε γίνει αυτό το λάθος, σήμερα όλα θα ήταν διαφορετικά. Φυσικά δεν επιτρέπεται, σε καμιά περίπτωση, να ξανασυμβεί. Γιατί δεν πρέπει να είναι ανεκτές τέτοιου είδους συμπεριφορές”.

Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του palmosev.gr

Για τις ειδήσεις της Εύβοιας κι όχι μόνο εμπιστευτείτε το palmosev.grΑφηστε ενα σχολιο

Η παρούσα φόρμα συλλέγει το όνομα σας και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, ώστε να μπορέσουμε να απαντήσουμε στο σχόλιο σας. Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το Privacy Policy της ιστοσελίδας μας.

error: