Home > Hot ! > Αγία Άννα: 2η μέρα της παρουσίασης του νέου δάσους από την επιτροπή Μπένου [live]

Αγία Άννα: 2η μέρα της παρουσίασης του νέου δάσους από την επιτροπή Μπένου [live]



There are no slides in this slider.



There are no slides in this slider.

https://voriaevia.onezero.gr/

Πρώτο Μέρος – Παρουσιάσεις Α’ Παραδοτέου Μελετών.

Παρουσίαση από τον μελετητή κ. Ηλία Αποστολίδη της μελέτης «Master Plan για το Νέο Δάσος»:

Συμπληρωματικές ομιλίες:

  • κ. Θέκλα Τσιτσώνη, Καθηγήτρια Α.Π.Θ., Πρόεδρος Τμ. Δασολογίας & Φυσικού Περιβάλλοντος Εργαστήριο Δασοκομίας.
  • κ. Γιάννης Παπαδόπουλος, Πρόεδρος Τμήματος Δασολογίας, Επιστημών Ξύλου & Σχεδιασμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
  • κ. Γαβριήλ Ξανθόπουλος, μέλος της Επιτροπής Προοπτικών Διαχείρισης Πυρκαγιών Τοπίου στην Ελλάδα.

Παρουσίαση από το μελετητή, κ. Ηλία Κάλφα της «Μελέτης Υλοποίησης της ανασυγκρότησης αγροδιατροφικού τομέα Β. Εύβοιας».

Α. Παρουσίαση από τη μελετήτρια, κ. Ιωάννα Δρέττα της «Μελέτης Στρατηγικού Σχεδιασμού Marketing για την ανάδειξη της ευρύτερης περιοχής της Βόρειας Εύβοιας».

Β. Παρουσίαση από το μελετητή, κ. Δημήτρη Γεωργίου της «Μελέτης για την καταγραφή των επιτυχημένων διεθνών πρακτικών στον τομέα της ανάκαμψης τουριστικών προορισμών μετά από φυσικές καταστροφές (benchmarking report)».

Παρουσίαση από την μελετήτρια, κ. Χρύσα Παγκάλου της «Μελέτης Ολοκληρωμένου αναπτυξιακού στρατηγικού σχεδιασμού για τον πολιτισμό».

Διάλογος

Τη συζήτηση θα συντονίζει ο κ. Σταύρος Μπένος, Επικεφαλής Επιτροπής Ανασυγκρότησης και ο κ. Γιάννης Ζηρίνης, Αναπληρωτής του Επικεφαλής της Επιτροπής.

14:00 μ.μ.

Ολοκλήρωση Εκδήλωσης

18:00 μ.μ.

Δεύτερο Μέρος – Παρουσιάσεις Α’ Παραδοτέου Μελετών.

Παρουσίαση της «Μελέτης Ειδικών Πολεοδομικών Σχεδίων Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού και Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγ. Άννας»:

Ομιλίες μελετητών:

  • κ. Δημήτρης Οικονόμου, Συντονιστής Μελετητικής Ομάδας.
  • κ. Βασίλης Γκοιμίσης, Μελετητής Ειδικών Πολεοδομικών Σχεδίων Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού.
  • κ. Στέλιος Τσακίρης, Μελετητής Ειδικών Πολεοδομικών Σχεδίων Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγ. Άννας.

Παρουσίαση από το μελετητή, κ. Κώστα Ζέκκο της «Στρατηγικής μελέτης υποδομών της Νήσου Ευβοίας».

Διάλογος.

Τη συζήτηση θα συντονίζει ο κ. Σταύρος Μπένος, Επικεφαλής Επιτροπής Ανασυγκρότησης και η κ. Ελισάβετ Πρέζα, Υπεύθυνη Χρηματοδοτικών Προγραμμάτων.

21:00 μ.μ.

Ολοκλήρωση Εκδήλωσης

Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του palmosev.gr

Για τις ειδήσεις της Εύβοιας κι όχι μόνο εμπιστευτείτε το palmosev.gr



Αφηστε ενα σχολιο

Η παρούσα φόρμα συλλέγει το όνομα σας και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, ώστε να μπορέσουμε να απαντήσουμε στο σχόλιο σας. Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το Privacy Policy της ιστοσελίδας μας.

error: