Home > Πολιτική επικαιρότητα > «1η Γιορτή Σαρδέλας»: «Στόχος η ανάδειξη της Εύβοιας και των εμβληματικών προϊόντων της»

«1η Γιορτή Σαρδέλας»: «Στόχος η ανάδειξη της Εύβοιας και των εμβληματικών προϊόντων της»



There are no slides in this slider.



There are no slides in this slider.

Έξοχο αποτέλεσμα μιας ευρύτατης συνεργασίας, χαρακτήρισε ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Σίμος Κεδίκογλου, την «1η Γιορτή Σαρδέλας & Γαστρονομίας» που τελούσε υπό την αιγίδα του ΥπΑΑΤ και πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Χαλκίδα.
Τις γαστρονομικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις, που προσέλκυσαν πλήθος κόσμου από την ευρύτερη περιοχή της Εύβοιας αλλά και επισκέπτες από κοντινούς προορισμούς, διοργάνωσαν με απόλυτη επιτυχία ο ΟΚΑΑ ΑΕ και το Σωματείο Ιχθυεμπόρων και Επιχειρήσεων Ιχθυόσκαλας Χαλκίδας «Ο Ευβοϊκός».

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός, ο Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας κ. Γιώργος Κελαϊδίτης, ο διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών και Αλιείας (ΟΚΑΑ) κ. Απόστολος Αποστολάκος, η Δήμαρχος Χαλκιδέων κα. Ελένη Βάκα, ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού της Περιφέρειας Αττικής κ. Χάρης Ρώμας, εκπρόσωποι τοπικών φορέων και υπηρεσιακά στελέχη του ΥπΑΑΤ.

Τη γιορτή στήριξαν εμπράκτως η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, το Εμπορικό Επιμελητήριο Εύβοιας, ο Δήμος Χαλκιδαίων, ο Οργανισμός Λιμένων Ν. Ευβοίας – ΟΛΝΕ, το Σωματείο Αλληλοβοήθειας Μελών Επιμελητηρίου Εύβοιας (ΣΑΜΕΕ), ο Οργανισμός Πολιτιστικής Ανάπτυξης (ΟΠΑΣΤΕ), η Αγροδιατροφική Σύμπραξη Στερεάς Ελλάδας, το Σωματείο Καταστηματαρχών Εστίασης – αναψυχής – ψυχαγωγίας Ν. Εύβοιας «Ξένιος Ζευς», το IEK Praxis, η Alia Sea Food Company και το Σωματείο Αρτοποιών Εύβοιας.

«Όλοι μαζί εργαστήκαμε γι αυτή την εκδήλωση, που στόχο είχε να αναδείξει τον τόπο μας, να αναδείξει ένα από τα εμβληματικά προϊόντα του Ευβοϊκού και τις ομορφιές της Χαλκίδας», τόνισε ο κ. Κεδίκογλου στον χαιρετισμό του. Ο Υφυπουργός και Βουλευτής Εύβοιας, χαιρέτισε τη θερμή ανταπόκριση του κόσμου και υπενθύμισε τη δρομολόγηση των έργων για τον εκσυγχρονισμό της Ιχθυόσκαλας.

 

Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του palmosev.gr

Για τις ειδήσεις της Εύβοιας κι όχι μόνο εμπιστευτείτε το palmosev.gr



Αφηστε ενα σχολιο

Η παρούσα φόρμα συλλέγει το όνομα σας και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, ώστε να μπορέσουμε να απαντήσουμε στο σχόλιο σας. Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το Privacy Policy της ιστοσελίδας μας.

error: