Home > Πολιτική επικαιρότητα > Το Αλιβέρι επισκέφθηκε ο Τάσος Πρατσόλης

Το Αλιβέρι επισκέφθηκε ο Τάσος Πρατσόλης


There are no slides in this slider.


There are no slides in this slider.


There are no slides in this slider.


There are no slides in this slider.

Από τον Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Εύβοιας Τάσο Πρατσόλη λάβαμε και δημοσιεύομε δελτίο τύπου που αφορά την επισκεψή του στο Αλιβέρι

Το Αλιβέρι επισκέφθηκε χθες, 05/12/2017, ο Βουλευτής Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ Αναστάσιος (Τάσος) Πρατσόλης, στο πλαίσιο των τακτικών επισκέψεών του σε όλες τις περιοχές του νομού, προκειμένου να επικοινωνήσει με πολίτες και φορείς.

Συναντήθηκε διαδοχικά με την πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου, κυρία Σοφία Κόλλια-Βότση, με την Ομάδα Αλληλεγγύης Αλιβερίου,  με τον Πρόεδρο και τον Γενικό Γραμματέα του  σωματείου συνταξιούχων της ΔΕΗ, και με τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Γαβαλά κύριο Κώστα Καρκαλέτση.

Η επίσκεψή του στο εργοστάσιο ΒΙΔΟΜΕΤ, όπου εργάστηκε για δεκαετίες και οι δεσμοί που τον συνδέουν με τους ανθρώπους εκεί είναι ισχυροί, έχει πάντα και συναισθηματικό πρόσημο.

Κοινή συνισταμένη όλων των επαφών του με εκπροσώπους των φορέων του Αλιβερίου, είναι η δέσμευσή του για εντατικοποίηση των προσπαθειών ώστε η επικείμενη έξοδος της χώρας από την περιπέτεια των μνημονίων, να σηματοδοτήσει και ένα καλύτερο μέλλον για τους πολίτες της.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του palmosev.gr

Για τις ειδήσεις της Εύβοιας κι όχι μόνο εμπιστευτείτε το palmosev.gr



Αφηστε ενα σχολιο

Η παρούσα φόρμα συλλέγει το όνομα σας και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, ώστε να μπορέσουμε να απαντήσουμε στο σχόλιο σας. Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το Privacy Policy της ιστοσελίδας μας.

error: