Home > Πολιτική επικαιρότητα > Συνάντηση εργασίας του Βαγγέλης Αποστόλου με την Ένωση Περιφερειών Ελλάδος

Συνάντηση εργασίας του Βαγγέλης Αποστόλου με την Ένωση Περιφερειών Ελλάδος


There are no slides in this slider.


There are no slides in this slider.


There are no slides in this slider.


There are no slides in this slider.

Β. Αποστολου

 

Λάβαμε και δημοσιεύουμε ως έχει το ακόλουθο δελτίο Τύπου.: «Κατά τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, αναζητήθηκαν τρόποι συνεργασίας ανάμεσα στο Υπουργείο και τις Περιφέρειες, προκειμένου να επιτευχθεί ο κοινός στόχος της αναπτυξιακής προώθησης του αγροτικού τομέα και της υπαίθρου γενικότερα.

Ο Υπουργός Βαγγέλης Αποστόλου εξήγησε στους Περιφερειάρχες ότι η πολιτική ηγεσία του υπουργείου έχει ως στρατηγική επιλογή τη στενή συνεργασία μαζί τους, τόσο για ολοκλήρωση του τρέχοντος Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης, όσο και για τον σχεδιασμό και υλοποίηση του ΠΑΑ 2014-2020 το οποίο αποτελεί βασικό εργαλείο για την ανάπτυξη της ελληνικής περιφέρειας.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν στην ανάγκη συστηματικής συνεργασίας για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα και την ανάπτυξη της υπαίθρου.»

Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του palmosev.gr

Για τις ειδήσεις της Εύβοιας κι όχι μόνο εμπιστευτείτε το palmosev.gr



Αφηστε ενα σχολιο

Η παρούσα φόρμα συλλέγει το όνομα σας και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, ώστε να μπορέσουμε να απαντήσουμε στο σχόλιο σας. Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το Privacy Policy της ιστοσελίδας μας.

error: