Home > Πολιτική επικαιρότητα > Συμεών Κεδίκογλου – Και διηγώντας τα να κλαις…

Συμεών Κεδίκογλου – Και διηγώντας τα να κλαις…


There are no slides in this slider.


There are no slides in this slider.


There are no slides in this slider.


There are no slides in this slider.

 

sxoleia

Λάβαμε και δημοσιεύουμε ως έχει το ακόλουθο δελτίο Τύπου.: «Με αφορμή την παγκόσμια μέρα του δασκάλου ο Συμεών Κεδίκογλου ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό αναφερόμενος στα κενά στα σχολεία τα εξής:

Και διηγώντας τα να κλαις..
Παγκόσμια μέρα του δασκάλου σήμερα και παρά τον αγώνα που δίνουν καθημερινά η κατάσταση στα ελληνικά σχολειά είναι χωρίς δική τους ευθύνη αντικειμενικά και ομολογουμένως η χειρότερη εδώ και πολλά χρόνια. Η ευθύνη για τα κενά εχει ονοματεπώνυμο: η ηγεςία του υπουργείου Παιδείας. Χαμένα όμως από την κυβερνητική ανικανότητα(;) αδιαφορία(;) είναι τα παιδιά μας. Παρατηρώ επίσης μια περίεργη ανοχή ειδικά από αυτούς που διαμαρτύρονταν- κ ορθά- στο παρελθόν για μεμονωμένα κενά ενώ φέτος μιλάμε για σχολεία που ακόμη δεν έχουν ανοίξει! Με το ρυθμό που κινούνται, τα προβλήματα δε θα έχουν λυθεί ως τα Χριστούγεννα. Αρκετά με τα μεγάλα λόγια! Η κοινωνική ευαισθησία φαίνεται στην πράξη. Και ο προγραμματισμός για τα παιδιά της ειδικής αγωγής είναι ακόμη θολός και ομιχλώδης.. Ντροπή!»

Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του palmosev.gr

Για τις ειδήσεις της Εύβοιας κι όχι μόνο εμπιστευτείτε το palmosev.gr



Αφηστε ενα σχολιο

Η παρούσα φόρμα συλλέγει το όνομα σας και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, ώστε να μπορέσουμε να απαντήσουμε στο σχόλιο σας. Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το Privacy Policy της ιστοσελίδας μας.

error: