Home > Πολιτική επικαιρότητα > Τάσος Πρατσόλης σχετικά με τον περιφερειακό ΦΟΔΣΑ Στερεάς Ελλάδας Α.Ε

Τάσος Πρατσόλης σχετικά με τον περιφερειακό ΦΟΔΣΑ Στερεάς Ελλάδας Α.Ε


There are no slides in this slider.


There are no slides in this slider.


There are no slides in this slider.


There are no slides in this slider.

αναστασιοσ πρατσόληςΣχετικά με το Δελτίο Τύπου του περιφερειακού Φο.Δ.Σ.Α. Στερεάς Ελλάδας ΑΕ, του οποίου η νομιμότητα εκκρεμεί διοικητικά και θεσμικά, θα θέλαμε να διευκρινίσουμε τα παρακάτω:

  1. Το θέμα της ερώτησης των 27 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ αφορά κύρια τα αστικά-γεωργικά βιοαποδομήσιμα υλικά.
  2. Δεν υπάρχει αντιπαράθεση με τεχνολογικές εφαρμογές σε ανάλογες μονάδες, αρκεί να μην οδηγούν σε έργα έξω από τη λογική του νέου ΕΣΔΑ ανοίγοντας δρόμους για την καύση των αποβλήτων.
  3. Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στη Στερεά Ελλάδα διαφωνούν με τη λογική του νόμου 4071/12, που προβλέπει ένα και μοναδικό περιφερειακό Φο.Δ.Σ.Α. με μορφή ΑΕ. Σύντομα θα κατατεθεί σχέδιο νόμου που θα άρει την υποχρεωτικότητα του ενός Φο.Δ.Σ.Α. και της εταιρικής μορφής ΑΕ και θα εναρμονίζεται με τη λογική και τη στρατηγική του νέου ΕΣΔΑ.

Πολιτική μας είναι η προστασία του περιβάλλοντος, η δημιουργία Φο.Δ.Σ.Α. μεταξύ όμορων Δήμων, ώστε να είναι βιώσιμοι, η ελάφρυνση των δημοτικών τελών των πολιτών και τέλος, η επικουρική συμμετοχή των απορριμμάτων στην παραγωγική ανασυγκρότηση της περιοχής. Αυτό άλλωστε είναι και το πνεύμα της ερώτησης που κατέθεσαν οι 27 βουλευτές.

 

Θηβαίος Νίκος, βουλευτής Βοιωτίας

Πρατσόλης Αναστάσιος (Τάσος), βουλευτής Εύβοιας

Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του palmosev.gr

Για τις ειδήσεις της Εύβοιας κι όχι μόνο εμπιστευτείτε το palmosev.gr



Αφηστε ενα σχολιο

Η παρούσα φόρμα συλλέγει το όνομα σας και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, ώστε να μπορέσουμε να απαντήσουμε στο σχόλιο σας. Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το Privacy Policy της ιστοσελίδας μας.

error: