Home > Πολιτική επικαιρότητα > Ολοκληρώθηκε η απεργιακή κινητοποίηση στις εγκαταστάσεις του ομίλου Νηρέα στην Εύβοια

Ολοκληρώθηκε η απεργιακή κινητοποίηση στις εγκαταστάσεις του ομίλου Νηρέα στην Εύβοια


There are no slides in this slider.


There are no slides in this slider.


There are no slides in this slider.


There are no slides in this slider.

Λάβαμε και δημοσιεύουμε το ακόλουθο δελτίο τύπου, απο το Σωματείο Εργαζομένων Ομίλου Νηρέας Ιχθυοκαλλιέργειες Νομού Ευβοίας, ως έχει: “Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η απεργιακή κινητοποίηση στις εγκαταστάσεις του ομίλου Νηρέα στην Εύβοια για την ακύρωση της εκδικητικής απόλυσης της συναδέλφου από μονάδα της επιχείρησης στη βόρεια Εύβοια, που πρωτοστάτησε στην οργάνωση στο επιχειρησιακό και κλαδικό σωματείο. Το επόμενο διάστημα συνεχίζουμε την προσπάθεια να γίνουμε όλοι μια γροθιά προκειμένου να βελτιώσουμε τις ζωές μας.
Τα ψηφίσματα συμπαράστασης και η έμπρακτη αλληλεγγύη που ήρθε από δεκάδες σωματεία και φορείς συνέβαλλαν στην επιτυχία. Σε ενότητα με όλο τον κλάδο, με όλη την εργατική τάξη και το λαό πρέπει να συνεχίσουμε.
Καλούμε κάθε συνάδελφο που μέχρι σήμερα δεν έχει κάνει το βήμα, να οργανωθεί στο σωματείο. ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”

Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του palmosev.gr

Για τις ειδήσεις της Εύβοιας κι όχι μόνο εμπιστευτείτε το palmosev.gr



Αφηστε ενα σχολιο

Η παρούσα φόρμα συλλέγει το όνομα σας και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, ώστε να μπορέσουμε να απαντήσουμε στο σχόλιο σας. Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το Privacy Policy της ιστοσελίδας μας.

error: