Home > Πολιτική επικαιρότητα > Εργασίες Συντήρησης Δημοτικού Γυμναστηρίου ΔΑΚ «Μ. Μερκούρη»

Εργασίες Συντήρησης Δημοτικού Γυμναστηρίου ΔΑΚ «Μ. Μερκούρη»


There are no slides in this slider.


There are no slides in this slider.


There are no slides in this slider.


There are no slides in this slider.

 

dak

Ξεκίνησαν τη Δευτέρα (9/5/16), στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο ΔΑΚ « Μ. Μερκούρη», εκτεταμένες εργασίες διαμόρφωσης και συντήρησής του, προκειμένου να πληροί τις απαιτήσεις της διοργάνωσης του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης U20.

Οι εργασίες αφορούν την διαμόρφωση ενός επιπλέον αποδυτηρίου αθλητών , την ριζική ανακαίνιση των λοιπών αποδυτηρίων αθλητών και διαιτητών, των WC κοινού, την δημιουργία δύο νέων εξόδων κινδύνου προς συμμόρφωση με την εγκεκριμένη πυρασφάλεια, αλεξήλιο βάψιμο παραθύρων, ελαιοχρωματισμός εσωτερικά και εξωτερικά και λοιπές εργασίες μικρότερης κλίμακας.

 

Επισημαίνουμε ότι μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών, το εν λόγω Γυμναστήριο δεν θα είναι διαθέσιμο για προπονήσεις, αγώνες και πάσα άλλη χρήση.

dak-1

Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του palmosev.gr

Για τις ειδήσεις της Εύβοιας κι όχι μόνο εμπιστευτείτε το palmosev.gr



Αφηστε ενα σχολιο

Η παρούσα φόρμα συλλέγει το όνομα σας και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, ώστε να μπορέσουμε να απαντήσουμε στο σχόλιο σας. Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το Privacy Policy της ιστοσελίδας μας.

error: