Home > Πολιτική επικαιρότητα > Βασίλης Δημόπουλος : “Οδηγίες για Όψιμους Αυτοδιοικητικούς”

Βασίλης Δημόπουλος : “Οδηγίες για Όψιμους Αυτοδιοικητικούς”


There are no slides in this slider.


There are no slides in this slider.


There are no slides in this slider.


There are no slides in this slider.

Λάβαμε και δημοσιεύουμε από τον Δημοτικό Σύμβουλο Δημόπουλο Βασίλειο :

 

ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

 

Μια φορά και έναν καιρό ένας αετός πετούσε ψιλά και σε κάποια στιγμή πήγε και έκατσε στην κορυφή ενός ψιλού δένδρου, αγναντεύοντας από εκεί πάνω ψιλά γύρω τον κάμπο, την θάλασσα. Κάποια στιγμή κοίταξε και προς τα κάτω στην ρίζα του δένδρου και είδε έναν σαλίγκαρο. Ο αετός έφυγε κάποια στιγμή και μετά από καιρό πήγε ξανά στο ίδιο δένδρο έκατσε στην κορυφή και βλέπει δίπλα του τον σαλίγκαρο. Και ρωτάει ο αετός τον σαλίγκαρο. Βρε σαλίγκαρε εγώ εδώ που βρίσκομαι στην κορυφή ανεβαίνω πετώντας και με τα φτερά μου εσύ πως ανέβηκες; Και απαντά ο σαλίγκαρος εγώ ανέβηκα γλείφοντας έρποντας και με τα κέρατα μου.

Θα πρέπει επειδή ο κόμπος έφτασε στο χτένι, κάποιοι όψιμοι αυτοδιοικητικοί να προσέχουν όταν εκφράζονται στους αετούς και τους αποκαλούν κλώσες ή οτιδήποτε άλλο στα Δημοτικά Συμβούλια και να έχουν πάντα υπ’ όψιν τους και να μην ξεχνούν ποτέ την παραπάνω λαϊκή ρήση. Γιατί αυτοί οι αετοί έχουν καταξιωθεί έχουν δικαιωθεί επαγγελματικά, κοινωνικά, πολιτικά με τα δικά τους φτερά και δεν υπήρξαν ποτέ κλώσες και σαλίγκαροι.

Αυτά με επιφύλαξη και συνέχεια αν χρειαστεί.

 

Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του palmosev.gr

Για τις ειδήσεις της Εύβοιας κι όχι μόνο εμπιστευτείτε το palmosev.gr



Αφηστε ενα σχολιο

Η παρούσα φόρμα συλλέγει το όνομα σας και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, ώστε να μπορέσουμε να απαντήσουμε στο σχόλιο σας. Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το Privacy Policy της ιστοσελίδας μας.

error: