Η Ελληνική Φαρμακευτική Εταιρία (Ε.Φ.Ε), στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής στρατηγικής για την επιμόρφωση φαρμακοποιών, διερευνά τις επιμορφωτικές ανάγκες και τους τομείς ενδιαφερόντων των Ελλήνων φαρμακοποιών, όλων των κλάδων, στο επίπεδο της συνεχούς επαγγελματικής ανάπτυξης δεξιοτήτων (continuing professional development).
Καλεί όλους τους φαρμακοποιούς (φαρμακείων, νοσοκομείων, φαρμακευτικών εταιριών, Δημοσίου και Ασφαλιστικών Ταμείων) να συμπληρώσουν σχετικό ερωτηματολόγιο, που θα βρουν στον παρακάτω σύνδεσμο:
http://efe.org.gr/new/index.php/ekdiloseis/epimorfosi/erotimatologio
και να το υποβάλουν ηλεκτρονικά μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου.
Το ερωτηματολόγιο προέκυψε ως αποτέλεσμα συνεργασίας μελών του Δ.Σ της ΕΦΕ με έμπειρους συναδέλφους και τα στοιχεία που αναμένεται να εξαχθούν από την τελική επεξεργασία του δείγματος θα ανακοινωθούν στην Ημερίδα της Ελληνικής Φαρμακευτικής Εταιρίας στο πλαίσιο του “DYO Forum” στο Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο METROPOLITAN EXPO, στο Διεθνές Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», στις 17Απριλίου.
Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του palmosev.gr
Για τις ειδήσεις της Εύβοιας κι όχι μόνο εμπιστευτείτε το palmosev.gr