Home > Πολιτική επικαιρότητα > Καταγγελτικό δελτίο Τύπου της Ουρανίας Παπανδρέου

Καταγγελτικό δελτίο Τύπου της Ουρανίας Παπανδρέου


There are no slides in this slider.


There are no slides in this slider.


There are no slides in this slider.


There are no slides in this slider.

ourania 1

Λάβαμε και δημοσιεύουμε το ακόλουθο δελτίο Τύπου της επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Μέτωπο Αναγέννησης», Ουρανίας Παπανδρέου: «Για μια ακόμη φορά μας εκπλήσσει ευχάριστα η Δήμαρχος Ιστιαίας– Αιδηψού.

Όπως διαβάζουμε στον Τύπο, γιατί αυτά συνήθως περνούν στα μουλωχτά, πρώην αντιδήμαρχος κατηγορείται για κλοπή δημοτικής περιουσίας και καταδικάζεται αρχές Μαρτίου στην Χαλκίδα. Πιάστηκε επ’ αυτοφώρω βραδινές ώρες να αλιεύει ψάρια στην δημοτική ιχθυοκαλλιέργεια Ιστιαίας, όπου τότε ήταν και πρόεδρος.

Η οικονομική επιτροπή στην οποία πρόεδρος είναι η Δήμαρχος Λίνα Ευσταθίου – Σπανού αποφάσισε να πληρώσει ο Δήμος την νομική υπεράσπιση του, καθ’ ότι η νυχτερινή κλοπή ψαριών περίπου συνιστά υπερωριακή απασχόληση και έτσι πρέπει να ανταμείβεται ο ζήλος του εργαζομένου! Δικηγόρος σύμφωνα πάντοτε με το δημοσίευμα είναι εξάδελφος της Δημάρχου εξ’ Αθηνών!

Μια μικρή ακόμη λεπτομέρεια, ο κατηγορούμενος ήταν υποψήφιος με τον συνδυασμό της Δημάρχου. Συνέπεια και αλληλεγγύη αδέλφια αλλά… από την τσέπη σας!»

Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του palmosev.gr

Για τις ειδήσεις της Εύβοιας κι όχι μόνο εμπιστευτείτε το palmosev.gr



Αφηστε ενα σχολιο

Η παρούσα φόρμα συλλέγει το όνομα σας και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, ώστε να μπορέσουμε να απαντήσουμε στο σχόλιο σας. Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το Privacy Policy της ιστοσελίδας μας.

error: