Home > Πολιτική επικαιρότητα > Ενέργειες Προέδρου ΔΣΑ και Ολομέλειας Δικηγορικών Συλλόγων μετά την κατάθεση του πολυνομοσχεδίου

Ενέργειες Προέδρου ΔΣΑ και Ολομέλειας Δικηγορικών Συλλόγων μετά την κατάθεση του πολυνομοσχεδίου


There are no slides in this slider.


There are no slides in this slider.


There are no slides in this slider.


There are no slides in this slider.

alexandris

 

Λάβαμε και δημοσιεύουμε ως έχει το ακόλουθο δελτίο Τύπου.: «Ο Πρόεδρος του ΔΣΑ και της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος Βασίλειος Αλεξανδρής, αμέσως μετά την επίσημη κατάθεση του πολυνομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα στη Βουλή, στο οποίο περιέχεται και η επίμαχη διάταξη με την οποία καταργείται προηγούμενη ευνοϊκή ρύθμιση που έδινε στους ασφαλισμένους ETAA μετά την 1η-1-1993, τη δυνατότητα υπαγωγής σε κατώτερη ασφαλιστική κατηγορία, προέβη στις ακόλουθες πρωτοβουλίες και ενέργειες:

1. Πραγματοποίησε διπλή παρέμβαση στη Βουλή κατά την συνεδρίαση των αρμόδιων κοινοβουλευτικών επιτροπών, την 14η Οκτωβρίου 2015. (Η ομιλία παρέμβαση είναι αναρτημένη στο site του ΔΣΑ www.dsa.gr).

2. Συναντήθηκε με αρχηγούς και αντιπροσωπείες κομμάτων ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, Ποτάμι.

3. Παραχώρησε συνέντευξη τύπου από κοινού με το Πρόεδρο του του ΤΕΕ Γ. Στασινό και του Ιατρικού Συλλόγου Γ. Πατούλη, στις 15/10/2015.

4. Κατέθεσε υπόμνημα για το ζήτημα της κατάργησης της δυνατότητας υπαγωγής σε κατώτατη ασφαλιστική κατηγορία καθώς και διάγραμμα παρατηρήσεων επί των ποινικών φορολογικών διατάξεων στη Βουλή και στις κοινοβουλευτικές ομάδες.»

Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του palmosev.gr

Για τις ειδήσεις της Εύβοιας κι όχι μόνο εμπιστευτείτε το palmosev.gr



Αφηστε ενα σχολιο

Η παρούσα φόρμα συλλέγει το όνομα σας και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, ώστε να μπορέσουμε να απαντήσουμε στο σχόλιο σας. Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το Privacy Policy της ιστοσελίδας μας.

error: