Την άρτια διοργάνωση του Ναυτικού Ομίλου Διαύλου Ωρεών, χάρηκαν μέσα στο καλοκαίρι, τόσο όσοι συμμετείχαν στον κολυμβητικό αγώνα που ολοκληρώθηκε σήμερα Κυριακή 26 Ιουλίου 2020 μεταξύ Ν.Πύργου – Ωρεών, αλλά κι όσοι τον παρακολούθησαν από την παραλία. Πολλά μπράβο στους διοργανωτές και φυσικά στη δυνατή συμμετοχή των αθλητών, που υλοποίησαν ο καθένας το προσωπικό του στοίχημα.
Ο Δήμος Ιστιαίας-Αιδηψού -σύμφωνα με δηλώσεις του Δημάρχου στο κοινωνικό δίκτυο- θα συνεχίσει να στηρίζει ανάλογες δράσεις που προάγουν τον αθλητισμό και βέβαια τονώνουν το τουριστικό προϊόν.
Δείτε το προωθητικό video που ανάρτησε ο Δήμαρχος στο χρονολόγιό του στο face book
https://www.facebook.com/iwannis.kontzias/videos/3631019693593326Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του palmosev.gr
Για τις ειδήσεις της Εύβοιας κι όχι μόνο εμπιστευτείτε το palmosev.gr