Home > Hot ! > Θα γίνει φέτος η αθλητική διοργάνωση Edipsos Multisport Festival;

Θα γίνει φέτος η αθλητική διοργάνωση Edipsos Multisport Festival;


There are no slides in this slider.


There are no slides in this slider.


There are no slides in this slider.


There are no slides in this slider.

Καταγγελτική επιστολή απευθύνει ο Γενικός Διευθυντής ATP training Θωμάς Παπαβασιλείου, Ph.D., προς Πρόεδρο ΔΣ Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού κ. Ζουπανιώτη, υπόψιν της Δημάρχου κα. Λίνας Ευσταθίου με κοινοποίηση στο ΝΠΔΔ Κοινωνική Μέριμνα και Αλληλεγγύη – Παιδεία – Αθλητισμός Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού, στην οποία οικειοποιείται την ιδέα της αθλητικής διοργάνωσης με την ονομασία Edipsos Multisport Festival η οποία έγινε πέρυσι κι όπως όλα δείχνουν θα επαναληφθεί.

Διαβάστε την επιστολή όπως ακριβως μας απεστάλη.

Αγαπητέ κ. Πρόεδρε

Με έκπληξη είδαμε πρόσφατη ανακοίνωση του Δήμου σας, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ότι προχωράτε στην αθλητική διοργάνωση με την ονομασία Edipsos Multisport Festival 2018 στις 29-30 Σεπτεμβρίου 2018 σε συνεργασία με την ΕΟΤΡΙ.

Όπως γνωρίζουν όλοι, η ATP training ήταν αυτή που είχε την ιδέα και έκανε την πρόταση στο Δήμο σας για τη διεξαγωγή του 1ου Edispos Multisport & Wellness Festival το 2017. Επιπλέον η ATP training έκανε την επιλογή του ονόματος, το σχεδιασμό (τα αθλήματα, τις αποστάσεις, τις διαδρομές και όλα τα σχετικά), την οργάνωση και υλοποίηση της διοργάνωσης, με μερική οικονομική ενίσχυση από το ΝΠΔΔ. Επειδή, σύμφωνα με όλους αλλά και κατά ομολογία της Δημάρχου, η πρώτη διοργάνωση ήταν απόλυτα επιτυχημένη, η ATP training πρότεινε στο Δήμο σας τη διεξαγωγή αγώνων τριάθλου και Aquathlon στο πλαίσιο του 2ου Edispos Multisport & Wellness Festival γιά το 2018. Η Δήμαρχος το δέχθηκε και μας υποσχέθηκε να το συνδιοργανώσουμε.

 

Ήδη από το Νοέμβριο του 2017, είχαμε καταθέσει στην κα. Δήμαρχο αναλυτικό προϋπολογισμό για την επόμενη διοργάνωση, ώστε να μας ενημερώσετε ποιά από τα έξοδα θα μπορούσατε να καλύψετε. Δεν  ζητήσαμε ποτέ να καλύψετε όλα τα έξοδα παρά μόνο αυτά που είχατε προϋπολογίσει. Εσείς με τεχνικές καθυστέρησης, άλλοτε αναβάλλοντας συναντήσεις, άλλοτε εμπλέκοντας μεσάζοντες, όπως η κα. Μουρελάτου και άλλοτε ζητώντας στοιχεία πιο αναλυτικά ή πιο συνοπτικά, δεν μας δώσατε ποτέ ξεκάθαρη απάντηση, σπαταλώντας πολύτιμο χρόνο. Έτσι φτάσαμε τον Απρίλιο του 2018 χωρίς γραπτή συμφωνία για το ποιά έξοδα τελικά θα καλύπτατε. Τότε, η Δήμαρχος μας ανακοίνωσε ότι θα κάνετε τη διοργάνωση μόνοι σας και διέκοψε τη συνεργασία μαζί μας χωρίς περαιτέρω συζήτηση. Μετά από λίγο χρόνο βγήκε ανακοίνωση ότι θα κάνετε συνδιοργάνωση με την ΕΟΤΡΙ.

Θεωρούμε ότι είναι εξαιρετικά άδικο, παρά τις πολλές προφορικές σας υποσχέσεις, να παίρνετε ένα στημένο, επιτυχημένο αγώνα, κατά δική σας ομολογία, που έγινε με πολύ δουλειά, χρόνο, έξοδα και μεράκι από εμάς και να τον δίνετε σε άλλο διοργανωτή, ο οποίος μάλιστα έχει και αμφίβολο παρελθόν. Θα ήταν χρήσιμο να ενημερωθείτε εδώ με ποιους πάτε να συνεργασθείτε:

http://www.koutipandoras.gr/article/emplekomenos-sto-fagopoti-ekatommyriwn-toy-aohna-97-o-epitimos-proedros-toy-karate-ti-eixe-apokalypsei-to-hot-doc

Η ΕΟΤΡΙ δεν είναι η επίσημη Ομοσπονδία Τριάθλου όπως παραπλανητικά ισχυρίζεται. Ιδού η απόφαση της ΓΓΑ που δείχνει την άρση της αθλητικής αναγνώρισης της ΕΟΤΡΙ.

http://www.gga.gov.gr/grafeio-tupou/deltia-tupou/1899-2016-01-08-11-55-05

Με τους παραπάνω χειρισμούς εκ μέρους σας κινδυνεύετε να εκτεθείτε ανεπανόρθωτα. Tα κατορθώματα της ΕΟΤΡΙ είναι γνωστά σε όλους τους αθλητές και παράγοντες στο χώρο των πολυαθλημάτων και δε νομίζουμε ότι θα σας τιμήσουν με την παρουσία τους. Ένα πρόσφατο παράδειγμα είναι η ακύρωση αγώνα τριάθλου που είχε εξαγγείλει η ΕΟΤΡΙ στη Λίμνη Δόξα της ορεινής Κορινθίας (Δημοτική κοινότητα Φενεού του Δήμου Σικυωνίων), με ημερομηνία 2 Ιουλίου 2018, μία εβδομάδα πριν τον αγώνα που είχε ανακοινώσει στο ίδιο ακριβώς σημείο άλλος διοργανωτής, που κάνει παρόμοιο αγώνα επί σειρά ετών. Η ακύρωση έγινε από το Δήμο Σικυωνίων όταν ενημερώθηκαν σχετικά με το ποιόν της ΕΟΤΡΙ.

Επιφυλασσόμενοι να αποκαταστήσουμε την σε βάρος μας αδικία με κάθε νόμιμο τρόπο, σας παρακαλούμε η επιστολή αυτή να διαβαστεί στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου σας, προς ενημέρωση όλων.

Με εκτίμηση,

 

Θωμάς Παπαβασιλείου, Ph.D.

Γενικός Διευθυντής ATP training

Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του palmosev.gr

Για τις ειδήσεις της Εύβοιας κι όχι μόνο εμπιστευτείτε το palmosev.grΑφηστε ενα σχολιο

Η παρούσα φόρμα συλλέγει το όνομα σας και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, ώστε να μπορέσουμε να απαντήσουμε στο σχόλιο σας. Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το Privacy Policy της ιστοσελίδας μας.

error: