Home > Hot ! > Τα παράπονα στον Δήμαρχο-Ανοιχτή επιστολή του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Γαλατσάδων Καματριάδων

Τα παράπονα στον Δήμαρχο-Ανοιχτή επιστολή του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Γαλατσάδων Καματριάδων


There are no slides in this slider.There are no slides in this slider.


Ανοιχτή επιστολή στέλνει μέσω του βήματος paimosev.gr  o Προέδρος της Τοπικής Κοινότητας Γαλατσάδων Καματριάδων Αθανάσιος Κουτσουμπάκης, προς  τον Δήμαρχο Ιστιαίας – Αιδηψού Ιωάννη Κοντζιά  και τους Αντιδημάρχους Γεωργία ΚωνστάνταγκαΆγγελο Μισιρλή και  Σωτήρη Πανουργιά. Αναφέρει επακριβώς: ” Ένας χρόνος πέρασε από τις δημοτικές εκλογές και δέκα μήνες από την στιγμή που η δημοτική αρχή του κυρίου Κοντζιά ανέλαβε τη διοίκηση του δήμου. Γνωρίζοντας ότι πάντα στο ξεκίνημα υπάρχουν δυσκολίες και χρειάζεται χρόνος προσαρμογής και οργάνωσης περίμενα υπομονετικά να μπουν τα πράγματα σε μια σειρά. Κατά το διάστημα αυτό κατέγραψα και κατέθεσα τα προβλήματα και τις προτεραιότητες των χωριών μας ώστε να γίνει προγραμματισμός σχεδιασμός και υλοποίηση τους κατά το μέτρο του δυνατού. Δυστυχώς δέκα μήνες μετά δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα.

Δεν έχει φτιαχτεί ούτε ένα μέτρο αγροτικής οδοποιίας με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να μην μπορούν να πάνε στα κτήματα και τις εργασίες τους καταστρέφοντας τα αυτοκίνητα τους. Δεν έχει πέσει ούτε μία φτυαριά χαλίκι ούτε ένα σακί τσιμέντο. Η δεξαμενή ύδρευσης Καματριάδων παραμένει χωρίς περίφραξη δίνοντας πρόσβαση στον καθένα με ότι κινδύνους μπορεί αυτό να σημαίνει για την ύδρευση και την υγεία των κατοίκων.
Δεν έχει γίνει ούτε μισό μέτρο χορτοκοπης και καθαρισμού στα δύο χωριά με τον κίνδυνο πυρκαγιάς να καραδοκεί. Αυτά και πλήθος άλλων προβλημάτων ζητούν λύσεις και ευήκοα ώτα από το δήμαρχο και τους αντιδημάρχους.
Οι κάτοικοι παραπονιούνται καθημερινά και ζητούν λύσεις. Όπως βλέπετε, μιλάμε για τις βασικές ανάγκες της καθημερινότητας Υδρευση,δημοτικός φωτισμός, καθαριότητα, οδική πρόσβαση. Για τα αυτονόητα δηλαδή. Εγώ σαν πρόεδρος έχω μεταφέρει επανειλημμένα και τηλεφωνικώς και διά ζώσης και γραπτώς τα αιτήματα και τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν στους αρμόδιους. αντιδημάρχους και κατ επέκταση στο δήμαρχο Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ανταπόκριση ή έργο σε τίποτα.
Ούτε κάν απάντηση ή κάποιο χρονοδιάγραμμα Οι κύριοι αντιδήμαρχοι δεν απαντούν καν στα τηλέφωνα δεν δίνουν σημασία κοινώς μας γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους. Με αυτό τον τρόπο μάλλον εκδικούνται το χωριό τους κατοίκους και εμένα προσωπικά για τις επιλογές και την ψήφο μας στις εκλογές του Μαΐου του 2019. Θα τους θυμίσω ότι ο δήμαρχος και οι αντιδήμαρχοι οφείλουν να εργάζονται και να ενδιαφέρονται για το σύνολο των δημοτών και των οικισμών και όχι επιλεκτικά ανάλογα με τις ψήφους ή τους σταυρούς που πήραν.

Να σημειωθεί εδώ ότι υπάρχουν χωριά και οικισμοί που τα συνεργεία καθαρισμού και τα μηχανήματα του Δήμου έχουν κατασκηνώσει κυριολεκτικά εκεί καθημερινά ενώ αλλού δεν έχουν περάσει ούτε απ έξω. Όλως τυχαίως έχουν αφεθεί στη μοίρα τους όσα χωριά δεν στήριξαν τον κύριο Κοντζιά και εξέλεξαν πρόεδρο από το συνδυασμό της αντιπολίτευσης. Σε ένα από τα χωριά αυτά μάλιστα στάλθηκε συνεργείο καθαρισμού με σαφείς εντολές να μην δώσουν καμία σημασία στον εκλεγμένο πρόεδρο αλλά να συνεργαστούν με τον υποψήφιο που ήταν φίλα προσκείμενος προς τον νυν δήμαρχο.
Οι συμπεριφορές αυτές είναι απαράδεκτες αντιδημοκρατικές και θυμίζουν άλλες εποχές. Δεν ξέρω αν ο κύριος Κοντζιάς εννοούσε αυτά με τον τίτλο του συνδυασμού του” Μαζί για το αύριο” αλλά με τα μέχρι στιγμής πεπραγμένα δεν είμαστε όχι στο αύριο αλλά ούτε καν στο σήμερα ή στο χθές αλλά πολλά χρόνια πίσω σε άλλες εποχές και καταστάσεις.
Εγώ ήμουν είμαι και θα είμαι έτοιμος και πρόθυμος για συνεργασία ώστε να κερδίσουμε τον χαμένο χρόνο προς όφελος των χωριών μας και των κατοίκων τους φτάνει να βρω ανταπόκριση από το Δήμο και τους αρμόδιους μιας και σαν πρόεδρος δεν έχω δυνατότητα και αρμοδιότητα για να κάνω κάτι μόνος μου.

Για τις ειδήσεις της Εύβοιας κι όχι μόνο εμπιστευτείτε το palmosev.grΑφηστε ενα σχολιο

Η παρούσα φόρμα συλλέγει το όνομα σας και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, ώστε να μπορέσουμε να απαντήσουμε στο σχόλιο σας. Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το Privacy Policy της ιστοσελίδας μας.

error: