Home > Hot ! > “Τα όρια της πολιτικής κριτικής έχουν πλήρως ξεπεραστεί, το λόγο τώρα έχει η δικαιοσύνη”

“Τα όρια της πολιτικής κριτικής έχουν πλήρως ξεπεραστεί, το λόγο τώρα έχει η δικαιοσύνη”


There are no slides in this slider.


There are no slides in this slider.


There are no slides in this slider.


There are no slides in this slider.

Επειδή, κάποιες φορές, η σιωπή δεν είναι ο κατάλληλος τρόπος αντίδρασης στην επίδειξη θρασύτητας, αυτή τη φορά θα ειπωθούν τα πάντα, ώστε να αποκατασταθεί η αλήθεια και οι κακοποιητές της να πληρώσουν.

Όλα αυτά τα χρόνια που υπηρετώ τον τόπο μας, εκλεγμένη στο Δημοτικό Συμβούλιο Ιστιαίας – Αιδηψού, είτε ως επικεφαλής δημοτικής παράταξης είτε ως αντιδήμαρχος – αναπληρώτρια Δημάρχου, ποτέ δεν ήμουν υπέρμαχος της ποινικοποίησης της πολιτικής ζωής. Η κριτική, ακόμα και άδικη πολλές φορές, ήταν, είναι και θα είναι καλοδεχούμενη.

Η πολιτική μου διαδρομή είναι γνωστή, άλλωστε είναι μικρός ο τόπος μας και γνωριζόμαστε όλες και όλοι. Είχα πάντοτε την πεποίθηση ότι στην Αυτοδιοίκηση δεν χωρούν κομματικά χρώματα. Άλλο όμως, το δεν χωρούν κομματικά χρώματα και άλλο το ότι παραμερίζω την προσωπική μου ιδεολογία, τις αξίες και τα πιστεύω μου. Αυτά δεν τα εγκατέλειψα ποτέ.

Όμως, ένα χρόνο πριν τις επόμενες εκλογές, όψιμοι διεκδικητές της δημοτικής αρχής, με αήθεις επιθέσεις, προσπαθούν να ρίξουν λάσπη στον ανεμιστήρα και να με πλήξουν.

Δυστυχώς, τα όρια της πολιτικής κριτικής έχουν πλήρως ξεπεραστεί και τη θέση της -πλέον- έχει λάβει η ωμή και απρόκλητη συκοφαντία. Για την εξυπηρέτηση μικροπολιτικών σκοπιμοτήτων και χωρίς ίχνος αποδείξεως προσπαθούν να με εμπλέξουν σε υποτιθέμενες παράνομες συναλλαγές με καταγγελίες για δήθεν χρηματοδοτήσεις από τοπικά οικονομικά και εργοληπτικά συμφέροντα. Η αήθης επίθεση που υφίσταμαι λαμβάνει χώρα από τον κ. Πετσή, ο οποίος και κατά το παρελθόν έχει αναλωθεί σε τέτοιου είδους τακτικές.

Είναι απορίας άξιον, ο κ. Πετσής που με εγκαλεί για την εκχώρηση της καθαριότητας σε ιδιώτη, την οποία φυσικά δε ψήφισα, με γνώμονα τα πιστεύω μου, ούσα αναπληρώτρια Δημάρχου, δεν ήταν εκείνος που στο δημοτικό συμβούλιο του Μαΐου 2012 (Αρ. Απ. 168/2012) υπερψήφισε αντίστοιχη απόφαση, για ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας, όντας επικεφαλής παράταξης της μείζονος μειοψηφίας; Δυστυχώς, για εκείνον“scripta manent” και έχουν μείνει και οι συκοφαντίες που έγραψε εναντίον μου στο facebook.

Οι εν λόγω συκοφαντικές δηλώσεις στις οποίες προέβη ο κ. Πετσής, θίγουν βάναυσα την προσωπικότητά μου, την πολιτική μου ακεραιότητα και την εν γένει κοινωνική μου διαδρομή. Για την προάσπιση, λοιπόν, στοιχειωδώς, της προσωπικότητάς μου, δεν έχω άλλη επιλογή παρά να προβώ στην ενάσκηση των νομίμων δικαιωμάτων μου και αρμόδια πλέον να επιληφθεί του θέματος είναι η Ελληνική Δικαιοσύνη.

Τέλος, επειδή δεν προτίθεμαι να ανεχθώ άλλες τέτοιου είδους συμπεριφορές, δηλώνω ότι οποιοσδήποτε προσπαθήσει να αναπαράγει τις ανωτέρω συκοφαντικές δηλώσεις και εν γένει να εμπλέξει το όνομά μου σε ψευδείς καταγγελίες θα τύχει της ίδιας αντιμετώπισης, όπως αυτής του κ. Πετσή.

 

Νατάσσα Φουρνάρη

Αρχιτέκτων Μηχανικός

Αντιδήμαρχος Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού

Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του palmosev.gr

Για τις ειδήσεις της Εύβοιας κι όχι μόνο εμπιστευτείτε το palmosev.grΑφηστε ενα σχολιο

Η παρούσα φόρμα συλλέγει το όνομα σας και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, ώστε να μπορέσουμε να απαντήσουμε στο σχόλιο σας. Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το Privacy Policy της ιστοσελίδας μας.

error: