Home > Hot ! > Περιφέρεια Στ. Ελλάδας: Δεκαπέντε (15) παραγωγοί και μεταποιητές προϊόντων σύκου, φεύγουν για εκπαιδευτικό ταξίδι στη Ισπανία

Περιφέρεια Στ. Ελλάδας: Δεκαπέντε (15) παραγωγοί και μεταποιητές προϊόντων σύκου, φεύγουν για εκπαιδευτικό ταξίδι στη Ισπανία


There are no slides in this slider.


There are no slides in this slider.


There are no slides in this slider.


There are no slides in this slider.

Πραγματοποιήθηκε, την 1/7/2022 στις 12:00 στο Μέγαρο Περιφερειακής Ενότητας της Χαλκίδας, συνάντηση προετοιμασίας των 15 συμμετεχόντων παραγωγών και μεταποιητών προϊόντων σύκου,  που στο πλαίσιο του χρηματοδοτούμενου προγράμματος ERASMUS PLUS της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Περιφέρειας Στ. Ελλάδας,  με τίτλο «PROFIGS:New growing, PROcessing & packing techniques in FIGS industry» και κωδικό σχεδίου «2020-1-EL01-KA102-077597», αναχωρούν την Κυριακή  10/7/2022 για το εκπαιδευτικό τους ταξίδι στη Ισπανία.

Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του palmosev.gr

Για τις ειδήσεις της Εύβοιας κι όχι μόνο εμπιστευτείτε το palmosev.gr



Αφηστε ενα σχολιο

Η παρούσα φόρμα συλλέγει το όνομα σας και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, ώστε να μπορέσουμε να απαντήσουμε στο σχόλιο σας. Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το Privacy Policy της ιστοσελίδας μας.

error: