Home > Hot ! > ΟΛΝΕ ακούει; Τι γίνεται με την παραλία της Λίμνης;

ΟΛΝΕ ακούει; Τι γίνεται με την παραλία της Λίμνης;


There are no slides in this slider.There are no slides in this slider.


Μια μικρή βόλτα στην όμορφη Λίμνη το απόγευμα της Πέμπτης 15 Απριλίου 2021 επιβεβαίωσε την ανοικτή επιστολή του Δημοτικού Συμβούλου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας,  Παναγιώτη Καρατζούδη*. Στην παραλιακή βόλτα την Λίμνης “χάσκουν” δυο μεγάλες τρύπες που χρήζουν άμεσης συντήρησης. Ο ΟΛΝΕ λαμβάνει τα παράπονα των κατοίκων; Γιατί εδώ και 2 μήνες δεν ανταποκρίνεται; Θα πρέπει πρώτα να γίνει κάποιο ατύχημα και μετά να επιμεληθεί ενός έργου που θα έπρεπε να έχει τελειώσει χτες;

Διαβάστε την επιστολή

Οι φωτογραφίες αυτές δεν τραβήχτηκαν σε κάποια εμπόλεμη ζώνη, ούτε είναι από τόπο τον οποίο σάρωσε κάποια θεομηνία (τύπου τσουνάμι).
Πρόκειται για το πεζοδρόμιο στην Παραλιακή της Λίμνης έμπροσθεν του Κινηματοθεάτρου, το οποίο «ανήκει» και συντηρείται από τον ΟΛΝΕ!
Το έδαφος υποχώρησε στις 9/2/2021 και σήμερα γιορτάζει δύο μήνες!
Γνωρίζω πως ο Οργανισμός Λιμένων (ΟΛΝΕ), που η Νέα του Διοίκηση έχει διοριστεί από την Κυβέρνηση της ΝΔ στις 6/5/2020 με Πρόεδρο τον κ. Γεροντιτη, έχει κληθεί ουκ ολίγες φορές για την συγκεκριμένη ζημιά και μάλιστα έχει ορίσει ως υπεύθυνο τον κ. Πάνο. Όπως με διαβεβαίωσε ο Πρόεδρος της Κοινότητας Λίμνης, Γιάννης Τριανταφύλλου
Οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής προς τους γνωστούς/αγνώστους κυρίους του ΟΛΝΕ, που ο τόπος μας δεν έχει δει ποτέ τα πρόσωπα τους.
-Θεωρούμαστε Πολίτες Β κατηγορίας κύριοι του ΟΛΝΕ;
-Μας αξίζει να αντικρύζουμε επί δύο μήνες αυτή την εικόνα στην Παραλία μας;
-Μας αξίζει να κινδυνεύουμε καθημερινά καθώς διασχίζουμε εκείνο το κομμάτι; Είτε γιατί πρόκειται να πέσουμε σε μια τρύπα, είτε γιατί πρέπει να ερχόμαστε αντιμέτωποι με διερχόμενο όχημα, αφού εσείς καταστήσατε απροσπέλαστο το πεζοδρόμιο επί δυο μήνες.
-Σε περίπτωση που κάποιον δεν καταφέρει να τον προειδοποιήσει ή σταματήσει η τρομερή περίφραξη που έχετε βάλει γύρο από την τρύπα (κόκκινη πλαστική ταινία σήμανσης), θα αναλάβετε στην πλήρη ευθύνη για το δυστύχημα που θα προκληθεί;
Η καλοκαιρινή και η τουριστική περίοδος πλησιάζει και η τοπική οικονομία την έχει ανάγκη, περισσότερο από ποτέ για να ανακάμψει μετά από αυτή την καταστροφική χρονιά.  Οι υπεύθυνοι όμως σφυρίζουν κλέφτικα, καθώς αυτή δεν είναι η μόνη ζημιά στην Παραλία μας, η οποία είναι εντελώς ασυντήρητη και αναδίδει το άρωμα της εγκατάλειψης και της παρακμής.

 

*Καρατζούδης Παναγιώτης
Αρχιτέκτων Μηχανικός
Δημοτικός σύμβουλος Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας
Μέλος Νομαρχιακής Επιτροπής Ευβοίας ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

 

Για τις ειδήσεις της Εύβοιας κι όχι μόνο εμπιστευτείτε το palmosev.grΑφηστε ενα σχολιο

Η παρούσα φόρμα συλλέγει το όνομα σας και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, ώστε να μπορέσουμε να απαντήσουμε στο σχόλιο σας. Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το Privacy Policy της ιστοσελίδας μας.

error: