Την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019 η πρόεδρος της Ομοσπονδίας Τουριστικών Καταλυμάτων Στερεάς Ελλάδας, Όλγα Βογιατζή, επισκέφθηκε το Καρπενήσι προκειμένου να παραβρεθεί στην συγκέντρωση των Επιχειρηματιών Ενοικιαζόμενων Δωματίων και Διαμερισμάτων, ώστε να επανενεργοποιήσουν τον επί 7 χρόνια ανενεργό σύλλογό τους. Η παρουσία της προέδρου Όλγας Βογιατζή, ήταν καταλυτική καθώς οι γνώσεις της στις νέες νομοθεσίες του κλάδου ήταν άκρως διαφωτιστικές για τους επιχειρηματίες.
Στην ατζέντα της επίσκεψης της προέδρου, είναι και οι συναντήσεις της το Σάββατο και την Κυριακή με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνη Σπανό, και τον προϊστάμενο της ΠΥΤ Λαμίας κ. Μάμαλη αντίστοιχα, προκειμένου να συζητηθούν σοβαρά θέματα του κλάδου αλλά και το θέμα της φιλοξενίας προσφύγων σε πόλεις της Στερεάς.
Επίσης, η πρόεδρος θα παραβρεθεί και στην βράβευση του νέου δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη στην πόλη του Καρπενησίου όπου έχουν και συνάντηση μετά την εκδήλωση.
Μετά τιμής,
Γραμματεία Ομοσπονδίας.
Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του palmosev.gr
Για τις ειδήσεις της Εύβοιας κι όχι μόνο εμπιστευτείτε το palmosev.gr