Νέα απογύμνωση υπηρεσιών καλείται να υποστεί ο Δήμος Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας, σύμφωνα με την κυβερνητική ανακοίνωση για το κλείσιμο του καταστήματος ΕΦΚΑ Μαντουδίου (Πρώην Ι.Κ.Α.).Η αντίδραση των κατοίκων αναμενόμενη μετά τις συνεχείς περιπέτειες κλεισίματος (2014 επί κυβερνήσεως Σαμαρά ΙΚΑ ) – ανοίγματος (2016 επί κυβερνήσεως Τσίπρα ΕΦΚΑ).
Μέσα στην γενικότερη κοινωνική και οικονομική αναστάτωση της καθημερινής μας ζωής λόγω της Πανδημίας αλλά και της οικονομικής κρίσης η Κυβέρνηση της Ν.Δ εξακολουθεί να πολιτεύεται με βάση τα συμφέροντα των ολίγων ισχυρών.
Δεν έχει αφήσει τίποτε όρθιο από τα εργατικά δικαιώματα, τα ανθρώπινα δικαιώματα, τα δικαιώματα στην υγεία, την παιδεία κ.λπ.
Την πανδημία η Δεξιά εξουσία της Ν.Δ την έκανε εργαλείο για την εξουθένωση της εργατικής αλλά και της μεσαίας τάξης, αυτής στην οποία είχε ρητά υποσχεθεί προεκλογικά τη σωτηρία σαν άλλος Μεσσίας.
Μαζί με όλα τα δεινά, που πρέπει να αντιμετωπίζουμε με συλλογικούς αγώνες, η κυβέρνηση επιφύλαξε σαν Δώρο Πάσχα στους κατοίκους του Δήμου μας την ανακοίνωση για το κλείσιμο του καταστήματος ΕΦΚΑ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ (Πρώην Ι.Κ.Α.).
Αυτό εμείς δεν πρέπει να το επιτρέψουμε . Και παλιότερα η Ν.Δ. το έκλεισε, ο Σύριζα το άνοιξε, η Ν.Δ. το ξανακλείνει και ο Σύριζα Π.Δ. θα το ξανανοίξει, μέσα από συλλογικούς αγώνες με όλους τους πολίτες του Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας.
Γι’ αυτό καλούμε όλους και όλες σε κοινό αγώνα, ανεξάρτητα από τις ιδεολογικές και κομματικές μας ταυτότητες, σε ένα συλλογικό κοινωνικό αγώνα.
Απαιτούμε και διεκδικούμε όχι μόνο να μην κλείσει το γραφείο Ε.Φ.Κ.Α Μαντουδίου, αλλά να αναβαθμιστεί και να επανδρωθεί με το απαραίτητο υπαλληλικό προσωπικό.
Συμπολίτισσες/ τες φίλοι συντρόφισσες/φοι.
Εμείς όλοι, ενωμένοι, πρέπει να ξεδιπλώσουμε τους αγώνες μας ενάντια στην λαίλαπα που μας ετοιμάζει η Κυβέρνηση Μητσοτάκη.
Όλοι μαζί να δυναμώσουμε τους δίκαιους αγώνες μας για
– ΕΡΓΑΣΙΑ
– ΠΑΙΔΙΑ
– ΥΓΕΙΑ
– ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του palmosev.gr
Για τις ειδήσεις της Εύβοιας κι όχι μόνο εμπιστευτείτε το palmosev.gr