Home > Hot ! > Χιονισμένη και προσβάσιμη η Εύβοια

Χιονισμένη και προσβάσιμη η Εύβοια


There are no slides in this slider.


There are no slides in this slider.


There are no slides in this slider.


There are no slides in this slider.

Κατά τη δεύτερη ημέρα του κύματος κακοκαιρίας με τη συνεχιζόμενη χιονόπτωση στο Νομό Εύβοιας, το Εθνικό και Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο παραμένει ανοικτό, ενώ σε ορισμένα τμήματα απαιτείται η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

15820768_10154285658118107_1149567292_oΑπρόσκοπτα διεξάγεται η κυκλοφορία στο τμήμα Ψαχνά – Προκόπι (Άγιος, Παγώντας). Ελεύθερη, αλλά με χρήση αλυσίδων είναι η κυκλοφορία στα ορεινά της Βόρειας Εύβοιας (Κοκκινομηλιά, Κρυονερίτης, Κερασιά, Ταξιάρχης, Καστανιώτισσα). Ομοίως, με αλυσίδες εξυπηρετείται το τμήμα Στενή – Στρόπωνες στη Δίρφυ, όπως και το Μανίκια –  Μακρυχώρι στη Νοτιοκεντρική Εύβοια.

Ο Φάνης Σπανός  δήλωσε: “Για δεύτερη μέρα στόλος άνω των 35 μηχανημάτων της Π.Ε. Εύβοιας επιχειρεί σε 12 διαφορετικά μέτωπα και κρατάει ανοιχτούς τους δρόμους του Νομού. Επιμένουμε στη σύσταση για περιορισμό των μετακινήσεων, κατοχή αλυσίδων και συμμόρφωση προς τις οδηγίες της Αστυνομίας και της Πολιτικής Προστασίας. Ας χαρούμε το χειμώνα, χωρίς να θέτουμε σε κίνδυνο τους εαυτούς μας και τους συμπολίτες μας.”

Για οποιαδήποτε πρόβλημα οι πολίτες μπορούν να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Πολιτικής Προστασία της Π. Ε. Εύβοιας στο τηλέφωνο 22210-20000 όλο το 24ωρο.

Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του palmosev.gr

Για τις ειδήσεις της Εύβοιας κι όχι μόνο εμπιστευτείτε το palmosev.gr



Αφηστε ενα σχολιο

Η παρούσα φόρμα συλλέγει το όνομα σας και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, ώστε να μπορέσουμε να απαντήσουμε στο σχόλιο σας. Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το Privacy Policy της ιστοσελίδας μας.

error: