Home > Hot ! > Χίλια αεροστατάκια από το Δήμο Ιστιαίας – Αιδηψού για τον Άγιο γέμισαν ευχές τον ουρανό

Χίλια αεροστατάκια από το Δήμο Ιστιαίας – Αιδηψού για τον Άγιο γέμισαν ευχές τον ουρανό


There are no slides in this slider.


There are no slides in this slider.


There are no slides in this slider.


There are no slides in this slider.

Για δεύτερη συνεχή χρονιά η όμορφη εκδήλωση του πολιτιστικού συλλόγου Αγίου πραγματοποιήθηκε με όρους πανδημίας.
Από κάθε σπίτι στον Άγιο ταξίδεψαν στον ουρανό οι ευχές όλων, την Κυριακή του Πάσχα. Ο Δήμος Ιστιαίας-Αιδηψού στήριξε την ψυχή της εκδήλωσης, το σύλλογο του Αγίου, κρατώντας ζωντανό το έθιμο και προσφέροντας ένα αερόστατο για κάθε κάτοικο, κάνοντας την ευχή “ετούτη η χρονιά να είναι η τελευταία με περιορισμούς”, ΄’οπως σημείωσε στο χρονολόγιό του ο Δήμαρχος Ιστιαίας -Αιδηψού Γιάννης Κοντζιάς.

Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του palmosev.gr

Για τις ειδήσεις της Εύβοιας κι όχι μόνο εμπιστευτείτε το palmosev.gr



Αφηστε ενα σχολιο

Η παρούσα φόρμα συλλέγει το όνομα σας και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, ώστε να μπορέσουμε να απαντήσουμε στο σχόλιο σας. Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το Privacy Policy της ιστοσελίδας μας.

error: