Home > Hot ! > Απόστολος Γκλέτσος: “Η Εύβοια είναι το ωραιότερο νησί της Μεσογείου… αλλά θέλουν να σας διώξουν” [video]

Απόστολος Γκλέτσος: “Η Εύβοια είναι το ωραιότερο νησί της Μεσογείου… αλλά θέλουν να σας διώξουν” [video]


There are no slides in this slider.


There are no slides in this slider.

There are no slides in this slider.


There are no slides in this slider.


There are no slides in this slider.

There are no slides in this slider.

Για την Περιφέρεια, για την Εύβοια, για την βόρεια Εύβοια μίλησε ο Απόστολος Γκλέτσος στην Πάρη Ντελκή, για το τι σκέφτεται, τι προγραμματίζει, ποιες είναι οι αρχές του. Με ποιον τρόπο καλεί τους πολίτες  την Κυριακή 8 Οκτωβρίου να ψηφίσουν με Επίκεντρο την Στερεά. «Πρέπει να κερδίσουμε την καθημερινότητά μας, είπε «να μην μας κυνηγά ένα 112.Να γίνουν οι απαραίτητές ενέργειες για να μην καιγόμαστε. Αντιπυρική προστασία με αγαστή συνεργασία της Πολιτικής Προστασίας της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Δασαρχείου, των ρετσινάδων των κτηνοτρόφων των ανθρώπων που πατάνε και γνωρίζουν το δάσος να το προστατεύσουν»!

Δείτε το video

«Να μην πνιγούμε! Να καθαρίσουν τα ρέματα να καθαρίσουν τα ποτάμια, να γίνουν όλα τα αντιπλημμυρικά έργα και βέβαια το φυσικό αντιπλημμυρικό που είναι το δάσος»!

«ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΑΣΗ! Κι όσα έχουν καεί θα κάνουμε ότι λέει το Σύνταγμα. Δεν θα αφήσουμε τίποτα να μην αναδασωθεί. Μέσα στα δάση δεν θα γίνουν άλλες ενέργειες»!

«Όσες ανεμογεννήτριες έγιναν. Καλώς έγιναν. Εμείς δεν λέμε όχι στις ανεμογεννήτριες εφόσον υπάρχουν άδειες από την ΡΑΕ. Οτιδήποτε άλλο όμως βιομηχανίες βιοτεχνίες τουριστικά, μέσα σε καμένο, ΤΙΠΟΤΑ».

«Κι αυτό το παραθυράκι που άνοιξε το ΣτΕ για μας δεν υπάρχει. Για μας υπάρχει το Σύνταγμα της Ελλάδας που λέει ότι κάηκε κηρύσσεται αναδασωτέο άμεσα.

Για τις άδειες που έχουν βγει ήδη για το Τελέθριο και σταμάτησαν από τον Υπουργό Περιβάλλοντος η απάντηση ήταν ΔΑΣΗ! Τα δάση θα μείνουν δάση»

Με την υγεία το πρόβλημα δεν βρίσκεται στον εξοπλισμό, αλλά στην στελέχωση, που ο Απόστολος Γκέτσος προτείνει ως δέλεαρ για τους γιατρούς και το απαραίτητο νοσηλευτικό προσωπικό κι ίσως για τους εκπαιδευτικούς να παρέχεται στέγη! Ας γίνει εξοικονόμηση, από πανηγύρια, από αλλαγές σε πλάκες στις πλατείες για να μπορούμε να έχουμε τα κεφάλαια και να μπορούμε να προσφέρουμε δωρεάν στέγη για τους γιατρούς κι αν μας περισσέψουν και για τους εκπαιδευτικούς μας που διανύουν χιλιόμετρα για να πάνε πίσω στις οικογένειές τους.

Στο θέμα του οδικού δικτύου, ο Απόστολος Γκλέτσος  τόνισε την νομική δυσκολία και τις γραφειοκρατικές αγκυλώσεις που πρέπει να προσπεραστούν πριν την υλοποίηση ενός τέτοιου μεγάλου έργου, ενώ δεν παρέλειψε να εστιάσει στα θαλάσσια δίκτυα και τις μαρίνες που …δεν γίνονται

Για να ξεκινήσει ο τουρισμός που τον θέλουμε πάρα πολύ, ειδικά στη βόρεια Εύβοια, γενικά σε όλη την Εύβοια έχουμε ένα τοπίο το οποίο είναι μοναδικό στην Μεσόγειο, για να μην πω στον κόσμο! Οι παραλίες είναι μοναδικές. Η  Εύβοια είναι το ωραιότερο νησί της Μεσογείου –Μπορούμε να προσελκύσουμε το πιο υψηλό βαλάντιο του κόσμου και ο τουρισμός που έχουμε είναι χαμηλού βαλαντίου. Εμείς πρέπει να χτυπάμε το πιο υψηλό βαλάντιο του κόσμου. Θα μου πεις δεν υπάρχει δρόμος. Γιατί δεν φτιάξαμε μαρίνες γιατί δεν δώσανε ΣΔΙΤ;Ο πρωθυπουργός τα αγαπά πολύ τα ΣΔΙΤ! Σύμπραξη ιδιωτικού και δημοσίου. Γιατί δεν έδωσε ΣΔΙΤ να έχουν γίνει πέντε μαρίνες;

Με όλα αυτά που έχουν γίνει στην Εύβοια με τις φωτιές και πάλι με τις φωτιές με τις πλημμύρες, το ότι δεν φτιάχνουν φράγματα, γιατί αυτά που φτιάξανε είναι από πηλό, το μυαλό μου πάει ότι θέλουν αν σας διώξουν από τη βόρεια Εύβοια.

Φοβάμαι ότι θέλουν να σας διώξουν για να τα φτιάξουν μετά αυτά που θέλουμε και οραματιζόμαστε εμείς!

Φοβάμαι πάρα πολύ. Γιατί δεν φτιάξανε μαρίνες; Όλα τα άλλα πες ότι δεν τα φτιάξανε δεν ξέρω. Μαρίνες γιατί; Δεν είναι τίποτα. ΣΔΙΤ! Να φωνάξουνε εφοπλιστές. Να πει ο Μητσοτάκης σας δίνω αυτή εδώ την παραλία να την φτιάξετε να την αξιοποιήσετε φτιάχνοντας μαρίνες να έρχεστε εδώ να κάνετε τις ωραιότατες διακοπές σας.

Η επόμενη πενταετία δεν πρέπει να είναι δική τους, γιατί αν είναι δική τους, φοβάμαι ότι θα σας κάνουν απίστευτα πράγματα. Προσέξτε πολύ.

Μια τελευταία συμβουλή για κάθε ψηφοφόρο;

Μακριά από τους δυο τελευταίους γόνους οι οποίοι δεν έχουν ούτε ένα ένσημο στη ζωή τους. Μπακογιάννης, Σπανός δεν δούλεψαν ποτέ στην ζωή τους. Δεν δούλεψαν. Ήρθαν πήραν τις θέσεις  μόνο και μόνο για να μας απομυζούν. Δεν έχουν ένα ένσημο πουθενά. Πως περιμένετε να νοιαστούν  για σας που δουλεύετε, ότι δουλειά κι αν κάνετε. Είτε είστε αγρότες, χειρώνακτες, είτε επιστήμονες , έχετε νιώσει τα αισθήματα, τα συναισθήματα, της χαράς της λύπης. Αυτοί δεν έχουν νιώσει τίποτα. Μην περιμένετε να σας νιώσουν!

Μην περιμένετε να νιώσουν τίποτα. Ξέρουν να παίρνουν ποτέ να δίνουν. Προσέξτε η ψήφος η δική σας ψήφος είναι το νoιάξιμο, για τον πατέρα σας για την μάνα σας, για τη ζωή σας και για την ζωή του παιδιού σας. Μην την χαλαλίζετε σε αυτούς.

Δεν τους νοιάζει για σας καθόλου! Ενώ εγώ είμαι ένας από εσάς»!

Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του palmosev.gr

Για τις ειδήσεις της Εύβοιας κι όχι μόνο εμπιστευτείτε το palmosev.gr1 Response

  1. Από το ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ κου ΓΚΛΕΤΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟ ΑΥΤΙ, ΑΠ’ ΟΣΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ!!

    Με εκτίμηση
    Χρήστος Μωλές

Αφηστε ενα σχολιο

Η παρούσα φόρμα συλλέγει το όνομα σας και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, ώστε να μπορέσουμε να απαντήσουμε στο σχόλιο σας. Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το Privacy Policy της ιστοσελίδας μας.

error: