Home > Αυτοδιοίκηση > Ανακοίνωση της Τομ. Επ. Εύβοιας Κ.Κ.Ε. για την απαράδεκτη απόφαση του Δ.Σ. Ιστιαίας- Αιδηψού σχετικά με τη συμμετοχή του Δήμου σε αντικομουνιστικό πρόγραμμα της Ε.Ε..

Ανακοίνωση της Τομ. Επ. Εύβοιας Κ.Κ.Ε. για την απαράδεκτη απόφαση του Δ.Σ. Ιστιαίας- Αιδηψού σχετικά με τη συμμετοχή του Δήμου σε αντικομουνιστικό πρόγραμμα της Ε.Ε..


There are no slides in this slider.


There are no slides in this slider.


There are no slides in this slider.


There are no slides in this slider.

ΚΚΕΤο Δημοτικό συμβούλιο Ιστιαίας-Αιδηψού συνεδρίασε πρόσφατα και ενέκρινε κατά πλειοψηφία την αποδοχή έγκρισης ευρωπαϊκού έργου με τίτλο “REMEDY- η φωνή του παρελθόντος. Ανασύροντας μνήμες στην πολυπολιτισμικότητα».

Το έργο αυτό είναι πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, «Ευρώπη για τους πολίτες- ενεργή ευρωπαϊκή μνήμη» και στοχεύει όπως ισχυρίζεται στην απόδοση τιμής στα θύματα των λεγόμενων ολοκληρωτικών καθεστώτων.

d-s-istieas-14-9-16-13

Φωτο αρχείου από τη συνεδρίαση της 14ης Σεπτεμβρίου 2016

Μόνο που ο στόχος  της Ε.Ε. είναι πολύ συγκεκριμένος, είναι ο αντικομμουνισμός και η χειραγώγηση εργατικών-λαϊκών συνειδήσεων και κύρια της νεολαίας με όπλο την παραχάραξη της ιστορίας και την κατασυκοφάντηση του σοσιαλισμού. Με πρόσχημα, δήθεν, τα ολοκληρωτικά καθεστώτα γενικά και μέσα από την ανιστόρητη εξίσωση του φασισμού με τον κομμουνισμό, επιδιώκουν την αθώωση του φασιστικού τέρατος και της μήτρας που το γεννάει και το αναπαράγει, του καπιταλιστικού συστήματος.

Ταυτόχρονα επιχειρούν να στοχοποιήσουν την πάλη του εργαζόμενου λαού, την κομμουνιστική δράση και ιδεολογία. Ήδη σε μια σειρά χώρες-μέλη της Ε.Ε. διώκονται ποινικά τα κομμουνιστικά κόμματα και η πολιτική δράση των κομμουνιστών.

Μια σειρά φορείς, ινστιτούτα και ΜΚΟ χρηματοδοτούνται αδρά από ευρωενωσιακά κονδύλια με διατεταγμένη αποστολή τη  λασπολογία και την συκοφάντηση του σοσιαλισμού.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει τεράστιες ευθύνες. Με τη συμμετοχή της στις διάφορες αντιδραστικές- αντικομμουνιστικές εκδηλώσεις, νομιμοποιεί και συμβάλλει στην ενίσχυση του αντικομμουνισμού, που αποτελεί επίσημη ιδεολογία της Ε.Ε., και στην αθώωση του φασισμού.

Τεράστιες ευθύνες επωμίζεται και η Δήμαρχος και η πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου Ιστιαίας- Αιδηψού για την απόφαση που πήραν να ενισχύσουν αυτές τις αντιδραστικές, επικίνδυνες  πολιτικές προκειμένου, όπως δικαιολογήθηκαν,  να εξασφαλίσουν κάποια κονδύλια από την Ε.Ε. Μα η κατεύθυνση της Ε.Ε. και οι πολιτικές υποχρηματοδότησης της Τοπικής Διοίκησης που εφαρμόζουν όλες οι κυβερνήσεις και αποδέχεται η μεγάλη πλειοψηφία των Δημάρχων, έχει μετατρέψει τους δήμους σε φοροεισπράκτορες, μηχανισμό εφαρμογής των αντιλαϊκών πολιτικών, που στερούν από το λαό σημαντικές υπηρεσίες και έργα.

Θεωρούμε ότι  ο λαός  μας διαθέτει τη μνήμη και  την εμπειρία από το παρελθόν, βιώνει στο πετσί του σήμερα την αντιλαϊκή βαρβαρότητα των μονοπωλίων, της Ε.Ε. και των αστικών κυβερνήσεων. Με αυτή την πείρα μπορεί και πρέπει να αντιμετωπίσει και την αντικομμουνιστική εκστρατεία και την αντιλαϊκή πολιτική, ανοίγοντας, με τη δική του συμμαχία, τους δικούς του αγώνες, το δρόμο για την εργατική- λαϊκή εξουσία και ευημερία.

Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του palmosev.gr

Για τις ειδήσεις της Εύβοιας κι όχι μόνο εμπιστευτείτε το palmosev.grΑφηστε ενα σχολιο

Η παρούσα φόρμα συλλέγει το όνομα σας και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, ώστε να μπορέσουμε να απαντήσουμε στο σχόλιο σας. Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το Privacy Policy της ιστοσελίδας μας.

error: