Home > Αυτοδιοίκηση > “Απόψεις για το καλύτερο που μπορεί να έρθει γρηγορότερα’’

“Απόψεις για το καλύτερο που μπορεί να έρθει γρηγορότερα’’


There are no slides in this slider.


There are no slides in this slider.


There are no slides in this slider.


There are no slides in this slider.

Ιστιαία 26/02/2015

 

“Απόψεις για το καλύτερο που μπορεί να έρθει γρηγορότερα’’

 

Αξιότιμε κ. Πρωθυπουργέ, δίκαια εκλεγμένοι Εκπρόσωποι του Νομού Εύβοιας. Μετά την επιτυχία σας στις Εθνικές εκλογές, αλλά και με ελπίδα για το μέλλον της ΕΛΛΑΣ, σας παραθέτω τις προσωπικές μου απόψεις. Όχι για να σας μειώσω, αλλά ούτε και να προσβάλλω την νοημοσύνη σας.

Η ΕΛΛΑΣ άλλαξε σελίδα δε μας πρέπει άλλη φαγωμάρα, αλλά ούτε και οι συνθήκες επιτρέπουν άλλα λάθη. Κάποτε πριν χρόνια κ. Πρωθυπουργέ σε συνάντηση μας στο γραφείο σας εκπροσωπώντας τότε τους εργαζόμενους του «Βοήθεια στο Σπίτι», είχαμε έναν διάλογο για την βελτίωση της κατάστασης. Θυμάμαι τα όποια λόγια είπαμε τότε, μακάρι να τα θυμάστε και εσείς. Έτσι με γνώμονα πάντα το δίκαιο και το συμφέρον της ΕΛΛΑΣ παραθέτω τις απόψεις μου ώστε το αύριο να είναι καλύτερο για να μην χρειαστεί από ‘’ΕΜΑΣ’’ να τρέχουμε για να φέρουμε τις λύσεις που πρέπει. Αλλά εάν δεν ακουστώ, ξανά ‘’ΕΜΕΙΣ’’ δεν θα αφήσουμε την ΕΛΛΑΣ να σβήσει σαν τους Ινδιάνους της Αμερικής.

Οι θέσεις μου χωρίς να θέλω να προσβάλω ή να μειώσω κανέναν είναι: 

1.            Προχωρήστε στην έκδοση εσωτερικού δανείου. Οι ΕΛΛΗΝΕΣ αλλά και οι ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ θα βοηθήσουν όσο φτωχοί και αν  είναι.

2.            Εθνικό κάλεσμα προς όλους : Ομογένεια, Αρχηγούς Κομμάτων, βασιλείς, ΕΚΚΛΗΣΙΑ, Εφοπλιστές, Τραπεζίτες κ.ά.

3.            Επιστροφή των 233 δις. που έλαβαν οι Τράπεζες της χώρας από ΤΧΣ και να δοθούν για αποπληρωμή του χρέους μας.

4.            Ακύρωση με νόμο των Μνημονίων στη Βουλή.

5.            Προσφυγή στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης για τις πολεμικές αποζημιώσεις και το κατοχικό Δάνειο από τους Ναζί της Γερμανίας (Deutschland=Χώρα του Δία)

6.            Κοινωνική Εργασία για οφειλέτες  χρεών προς το Δημόσιο, αλλά και οφειλετών τραπεζικών δανείων για τα 5 επόμενα χρόνια.

7.            Δωρεάν παραγωγική-κοινωνική εργασία από έγκλειστους σε σωφρονιστικά ιδρύματα, αλλά και από τις Ένοπλες Δυνάμεις μας.

8.            Κατάργηση της οικονομικής ενίσχυσης των Κομμάτων και να δοθεί ως άτοκο δάνειο για τον πρωτογενή τομέα.

9.            Ενίσχυση εσόδων από την φοροδιαφυγή και απαίτηση από την Ε.Ε. για στελέχωση από ανθρώπινο δυναμικό, αλλά και εφαρμογή δωρεάν προς την χώρα μας υλικοτεχνικής βοήθειας από τα κράτη της Ε.Ε.

10.          Απαλλαγή καταβολής οποιασδήποτε καταβολής φόρου (π.χ. Φ.Π.Α. ΕΝΦΥΑ, κ.ά) σε Αγρότες αλλά και μικρομεσαίους επιχειρηματίες που απασχολούν πάνω από 3 άτομα στην επιχείρηση τους όπου ο τζίρος τους να μην υπερβαίνει ετησίως τις 300.000 ευρώ.

11.          Επιδότηση Ενοικίου για όσους το έχουν ανάγκη π.χ. συνταξιούχοι , μισθωτοί.

12.          Δωρεάν παροχή εργασίας από τους Δημόσιους Υπαλλήλους πέραν του 8ώρου λαμβανομένου υπόψιν όμως στα έτη συνταξιοδότησης τους αργότερα.

13.          Χώροι εκπαίδευσης Πολιτικής Άμυνας για πολίτες-εθνοφύλακες στα αστικά κέντρα.

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας , να διαβάσετε τα λεγόμενα μου αλλά να θυμάστε:

Φόβος στου ΕΛΛΗΝΑ τα χείλη ονομάζει μόνο του Άρη το φεγγάρι.

 

Κοινοποίηση:

α)Πρωθυπουργό κ. Α. Τσίπρα 

β)Βουλευτές Ν. Εύβοιας

γ) Μ.Μ.Ε

            

 

ΖΗΣΙΜΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Ιστιαία Εύβοιας

Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του palmosev.gr

Για τις ειδήσεις της Εύβοιας κι όχι μόνο εμπιστευτείτε το palmosev.grerror: