Home > Hot ! > Τους έζωσαν οι κεραυνοί : Καμάρια – Καματριάδες -Λουτρά Αιδηψού – Αρτεμίσιο

Τους έζωσαν οι κεραυνοί : Καμάρια – Καματριάδες -Λουτρά Αιδηψού – Αρτεμίσιο


There are no slides in this slider.


There are no slides in this slider.


There are no slides in this slider.


There are no slides in this slider.

ΠΥΡΚΑΓΙΑ

Φώτο αρχείου

Η φύση έχει αρχίσει να δείχνει τα δόντια της με τα ξαφνικά μπουρίνια Το απόγευμα της Δευτέρας 7 Σεπτεμβρίου το τηλέφωνο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ιστιαίας δεν σταμάτησε να χτυπά. Μέσα σε λίγα λεπτά η πτώση κεραυνών δημιούργησαν τέσσερις εστίες φωτιάς και οι άνδρες της Π.Υ. έτρεχαν παντού. Συγκεκριμένα: στις 18:18΄ ένα όχημα με 2 άνδρες έσπευσαν στο νεκροταφείο Καμαρίων, όπου κεραυνός είχε πέσει σε δασώδη περιοχή. Δέκα λεπτά αργότερα στις 18:28΄ άλλος κεραυνός έπεσε στην θέση Καλαβρού επίσης σε δασώδη περιοχή των Καματριάδων, όπου 6 άνδρες με 3 οχήματα ενεργούσαν κατά της φωτιάς. Δυο λεπτά αργότερα στις 18:30 μετά από τηλεφωνική κλήση από καφετέρια στα Λουτρά Αιδηψού 1 όχημα της Π.Υ. διενέργησε κοπή δέντρου που είχε πέσει από την κακοκαιρία στον προαύλιο χώρο της. Μισή ώρα αργότερα στις 19:08΄ άλλος κεραυνός δημιούργησε άλλη εστία φωτιάς στη θέση Ροδιά στο Αρτεμίσιο. Εκεί έσπευσαν ένα όχημα με δύο άνδρες.

Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του palmosev.gr

Για τις ειδήσεις της Εύβοιας κι όχι μόνο εμπιστευτείτε το palmosev.gr



Αφηστε ενα σχολιο

Η παρούσα φόρμα συλλέγει το όνομα σας και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, ώστε να μπορέσουμε να απαντήσουμε στο σχόλιο σας. Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το Privacy Policy της ιστοσελίδας μας.

error: