Home > Αυτοδιοίκηση > Κατάθεση στεφάνων στην κεντρική πλατεία της Ιστιαίας

Κατάθεση στεφάνων στην κεντρική πλατεία της Ιστιαίας


There are no slides in this slider.


There are no slides in this slider.


There are no slides in this slider.


There are no slides in this slider.

Κατάθεση στεφάνων τιμώντας τη μνήμη των πεσόντων στην κεντρική πλατεία της Ιστιαίας πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης 24 Μαρτίου από τα σχολεία της Ιστιαίας ενώ την Τετάρτη 25 Μαρτίου η κατάθεση έγινε  από το Δήμο, τους φορείς  και τους Συλλόγους της πόλης.


Την ώρα της τελετής και κατά την κατάθεση στεφάνου ο Βίκτωρ Σαββαϊδης ως εκπρόσωπος των μικροϊδιοκτητών της περιοχής Τσοκαίτη, προέτρεψε –χειροκροτούμενος- τη Δήμαρχο να περιποιηθεί το ηρώο της Ιστιαίας.

Οι πρωταγωνιστές των εορταστικών εκδηλώσεων για την εθνική μας επέτειο ήταν  κυρίως τα πιτσιρίκια που οι γονείς τους τα έντυσαν με εθνικές στολές. Στο τέλος της εκδήλωσης στην μνήμη των ηρώων τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή και οι μαθητές έψαλαν τον Εθνικό Ύμνο.

Αχιλλέας Κάπρος

Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του palmosev.gr

Για τις ειδήσεις της Εύβοιας κι όχι μόνο εμπιστευτείτε το palmosev.gr



Αφηστε ενα σχολιο

Η παρούσα φόρμα συλλέγει το όνομα σας και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, ώστε να μπορέσουμε να απαντήσουμε στο σχόλιο σας. Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το Privacy Policy της ιστοσελίδας μας.

error: