Home > Hot ! > Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας «ποντάρει» στην έβδομη Τέχνη

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας «ποντάρει» στην έβδομη Τέχνη


There are no slides in this slider.


There are no slides in this slider.


There are no slides in this slider.


There are no slides in this slider.

Ένας πολύ όμορφος τρόπος ανάδειξης ενός τόπου είναι η έβδομη Τέχνη. Όσοι αυτό το έχουν συνυπολογίσει στις δυνάμεις που μπορούν να αξιοποιήσουν για την προβολή ένος τόπου τότε «ποντάρουν» σε σίγουρο χαρτί επιτυχίας. Προς αυτή την κατεύθυνση φαίνεται να οδηγείται η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας με το Central Greece Film Office.
Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας γίνεται η πρώτη “film frienly” Περιφέρεια της χώρας με την υπογραφή του συμφώνου συνεργασίας με το “Δίκτυο Ελληνικών Επιχειρήσεων Οπτικοακουστικών Μέσων”. Κ.Μπακογιάννης -Π. Παπαχατζής,Γ. Κοτζιάς(Στη φωτογραφία ο Περιφερειάρχης Κ.Μπακογιάννης και ο Πρόεδρος Δικτύου Ελληνικών επιχειρήσεων Οπτικοακουστικών μέσων Πάνος Παπαχατζής υπογράφουν υπό το βλέμμα του Αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Κοτζιά)

Όπως δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Κοτζιάς: «Αντικείμενο της συμφωνίας είναι η ανάδειξη της συμβολής της δημιουργικής βιομηχανίας εν γενει και ειδικοτερα του οπτικοακουστικού τομέα στην οικονομία, με στόχο τη διευκόλυνση της προσέλκυσης και εκτέλεσης κινηματογραφικών, τηλεοπτικών, διαφημιστικών παραγωγών κ.α. στη Στερέα Ελλάδα. Φιλοδοξία μας να γίνει η Περιφερεια Στερεάς Ελλάδας πιλότος δράσεων προς την ίδια κατεύθυνση για τη χώρα μας. Πραγματικά αλλάζουμε στην καρδιά της Ελλάδας.. αλλάζουμε και την καρδιά της Ελλαδας.»

Πάρη Ντελκή

Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του palmosev.gr

Για τις ειδήσεις της Εύβοιας κι όχι μόνο εμπιστευτείτε το palmosev.gr



Αφηστε ενα σχολιο

Η παρούσα φόρμα συλλέγει το όνομα σας και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, ώστε να μπορέσουμε να απαντήσουμε στο σχόλιο σας. Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το Privacy Policy της ιστοσελίδας μας.

error: