Home > Αυτοδιοίκηση > Ευχαριστήριο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Λουτρών Αιδηψού

Ευχαριστήριο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Λουτρών Αιδηψού


There are no slides in this slider.


There are no slides in this slider.

There are no slides in this slider.


There are no slides in this slider.


There are no slides in this slider.

There are no slides in this slider.

11254529_10206579762281906_2054735748_oΟ Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Γυμνασίου Λουτρών Αιδηψού επιδεικνύοντας κοινωνική ευαισθησία στα προβλήματα της κοινωνίας μας και σε συνεργασία με τους γιατρούς του κόσμου οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας ,πραγματοποίησαν παιδιατρικό έλεγχο ,οδοντιατρικό έλεγχο και εμβολιασμό σε 127 παιδιά από τα σχολεία της περιοχής μας .
Ο σύλλογος μας για να στεφτεί με επιτυχία αυτή η κοινωνική μας δράση ενεργοποιήσαμε τους πάντες σε πάσα κατεύθυνση.

Το πρώτο μεγάλο ευχαριστώ ξεκινάει από μας ,προς τους γιατρούς του κόσμου, προς τους γιατρούς της καρδιάς μας .
Γιατροί του κόσμου : Μπλατσούκας Νίκος Αρχηγός αποστολής
Τομαράς Γιώργος Παιδίατρος
Ναούμης Χρήστος Οδοντίατρος
Αγγελάκη Μαρία Επισκέπτρια Υγείας
Ανδριανοπούλου Ελευθερία υπεύθυνη συντονίστρια σε όλα.
Το διευθυντή του σχολείου μας κύριο Αντωνιάδη Κυριάκο , τα σχολεία της περιοχής μας ,τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων σε νηπιαγωγεία ,δημοτικά και γυμνάσια .
Τους γιατρούς της περιοχής μας που έδρασαν εθελοντικά
Αποστολόπουλος Ξενοφών Παιδίατρος
Αποστόλου Λίντα Δερματολόγος
Βλάχου Άννα Παιδίατρος
Γκίζα Αναστασία Οδοντίατρος
Λάβδα Ελένη Παιδίατρος
Λουκατζίκου Άννα Καρδιολόγος
Μπλέτσας Σταύρος Οδοντίατρος
Ψυχογιού Μάγκυ Παιδίατρος
Το σύλλογο φαρμακοποιών νομού Ευβοίας ,ιδιαίτερα το μέλος του Σταματίου Άγγελο υπεύθυνο συντονισμού και τους φαρμακοποιούς
Αθανασιάδη Λίτσα
Βενετής Στάθης
Μιχαήλ Χριστίνα
Ντάτσιου Βόλια
Πέτρου Δημήτρη
Σαμαρά Γιώργο
Σταματίου Στάθη
Σχοινά Κατερίνα
Το σύλλογο ξενοδόχων Αιδηψού , ιδιαίτερα το πρόεδρο του Κοκκαλιάρη Άκη καθώς και τα μέλη που πρόσφεραν δωμάτια , ξενοδοχεία Καστρί , Ανεμόλια , 40 πλατάνια ,και για τη φιλοξενία το ξενοδοχείο Ευστράτιος και την κυρία Κάππα Στρατούλα .
Τα υδροθεραπευτήρια 9Queens Spa Hotel και HOTEL IRINI-SPA για τις υπηρεσίες που πρόσφεραν στους γιατρούς.
Τα εστιατόρια ¨Ο γύρος του Διονύση ¨ , ¨Νούφαρα¨, ¨Ο Νικόλας ¨
Τα cafeé bistro Ιστιαία και Ακταίων .
Το Λιμεναρχείο Αιδηψού , ιδιαίτερα το λιμενάρχη κύριο Δανίκα Σωτήρη .
Τα καταστήματα χαρτικών ¨Ράπτου¨ και ¨Άρτεμης ¨
Τα καταστήματα των κυρίων Δημητρίου Γιώργο ,Ντερμπεντέρη Θανάση , Πεσματζόγλου Δημήτρη , Γεωργίου Σωτήρη , Βενετή Στέργιο.
Το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων Γυμνασίου Ιστιαίας ιδιαίτερα την πρόεδρο κυρία Τασούλα Γεροστάθη και όλο το δοιηκιτικό συμβούλιο για την πρόταση τους για την συλλογή φαρμάκων και τροφίμων .
Ακολουθεί το Δ.Τ.
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ Κ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΙΣΤΙΑΙΑ ΤΡΙΤΗ 19 ΜΑΙΟΥ 2015 ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΙΣΤΙΑΙΑΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Κατά το τριήμερο 15/16/17 Μάιου 2015 την περιοχή μας επισκέφτηκαν οι Γιατροί του Κόσμου μετά από πρόσκληση του συλλόγου Γονέων κ Κηδεμόνων του γυμνασίου Λ. Αιδηψού. Σε αυτήν τους την πρωτοβουλία είχαμε και εμείς πρόσκληση για να συμμετέχουμε ως σχολείο και δεχτήκαμε με μεγάλη χαρά.
Θέλοντας λοιπόν να ευχαριστήσουμε και να συνδράμουμε σε αυτή την εθελοντική δράση, προτείναμε να συγκεντρωθούν τρόφιμα και φάρμακα. Οι Γιατροί του Κόσμου δέχτηκαν και υλοποιήθηκε!!! Η συλλογή για την περιοχή της Ιστιαίας έγινε την Δευτέρα 11 Μάη και την Τετάρτη 13 Μάη στην κεντρική πλατεία.
Για την πρώτη μέρα ένα μεγάλο ευχαριστώ στους:
Κο Γιώργο Στέφο πρόεδρο του συλλόγου ΓκΚ γυμνασίου Λ. Αιδηψού και στη σύζυγό του Άννα για όλη την υποστήριξη ,στην Κα Φλώρα Φαράντου φαρμακοποιό που παραβρέθηκε στην παραλαβή αλλά και στη σημαντική προσφορά της σε φάρμακα.
Για τη δεύτερη ημέρα ένα μεγάλο ευχαριστώ στους:
Κα Ευαγγελία Καλαβριώτη από το Δ.Σ 2ο νηπιαγωγείου Ιστιαίας, τον Κο Ευάγγελο Γεροκωνσταντή και την Κα Γεωργία Πανταζή από το Δ.Σ 2ου Δημ.Ιστιαίας, τον Κο Ιωάννη Βογιατζόγλου φαρμακοποιό για την παραλαβή φαρμάκων.
Ευχαριστούμε επίσης τους:
Κα Τασούλα Γκίζα μέλος του Δ.Σ 2ου νηπιαγωγείου Ιστιαίας για την εθελοντική συμμετοχή της στους Γιατρούς του Κόσμου. Το Δ.Σ 1ου Δημ.σχολείου Ιστιαίας για την αγορά φαρμάκων. Το Δ.Σ Αγίου Γεωργίου Ιστιαίας. Την Κα Χριστίνα Μιχαήλ φαρμακοποιό Ιστιαίας για τη συμμετοχή της στη συλλογή στα Λ. Αιδηψού και στην προσφορά της σε φάρμακα.
Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στην Κα Λιαποδημήτρη Παναγιώτα φαρμακοποιό Ιστιαίας για όλη τη βοήθειά της και για όλα όσα προσέφερε.
Ευχαριστούμε επίσης την Κα Αναστασίου Αρετή φαρμακοποιό Ιστιαίας και της ευχόμαστε να υποδεχτεί με το καλό το νέο μέλος στην οικογένειά της.
Ευχαριστούμε την Κα Πάρη Ντελκή για την κάλυψη του ρεπορτάζ και το Ράδιο Ιστιαία για τις ανακοινώσεις. Επίσης ευχαριστούμε όλους τους φαρμακοποιούς, ιατρούς, επιχειρήσεις, συμπολίτες, φίλους και γνωστούς για τη βοήθειά τους και όλο το Δ.Σ ΓκΚ Γυμνασίου Λ. Αιδηψού.
Ως πρόεδρος του Δ.Σ Γυμνασίου Ιστιαίας ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Κα Κική Κάντια Μανάκα, στην Κα Σταυρούλα Καππέ Παπαγεωργίου και στην Κα Νίκη Μπαλωμένου Δημητράκη, μέλη του συλλόγου μας για όλη τη βοήθεια, καθώς και στο Δ.Σ για την αγορά φαρμάκων κ τροφίμων.
Συγκεντρώθηκαν από την Ιστιαία περίπου 220κιλά τρόφιμα μακράς διάρκειας, χαρτικά και 140 σκευάσματα φαρμάκων καθώς και υγειονομικό υλικό.

Το Δ.Σ Γυμνασίου Ιστιαίας

Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ΠΑΛΜΟΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ , ISTIAIAnews , Istiaia PRESS , Radio Istiaia 100.4 , Star Kentrikis Elladas .

Σημαντικό κομμάτι για μας ήταν η δημοτική κοινωφελής επιχείρηση που ενεργοποίησε την ¨Βοήθεια στο σπίτι¨ με την Κατσαντώνη Κατερίνα
Λύτρα Δώρα
Φακίτσα Βούλα
Την πρόεδρο της δημοτική κοινωφελής επιχείρηση κυρία Λουκατζίκου Άννα και όλους τους πολίτες που μας στάθηκαν στην κοινωνική δράση του Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων Γυμνασίου Λουτρών Αιδηψού και πρόσφεραν τρόφιμα και φάρμακα για τους γιατρούς του κόσμου.

Ο Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων Γυμνασίου Λουτρών Αιδηψού θα συνεχίσει να κάνει κοινωνικές δράσης με μοναδικό στόχο τα παιδιά και την κοινωνία μας.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΤΕΦΟΣ ΕΛΕΝΗ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ
6936824075 6974425306

Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του palmosev.gr

Για τις ειδήσεις της Εύβοιας κι όχι μόνο εμπιστευτείτε το palmosev.grΑφηστε ενα σχολιο

Η παρούσα φόρμα συλλέγει το όνομα σας και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, ώστε να μπορέσουμε να απαντήσουμε στο σχόλιο σας. Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το Privacy Policy της ιστοσελίδας μας.

error: