Home > Αθλητικά > Αποκατάσταση χλοοτάπητα Δημοτικού Σταδίου Χαλκίδας

Αποκατάσταση χλοοτάπητα Δημοτικού Σταδίου Χαλκίδας


There are no slides in this slider.



There are no slides in this slider.


Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες ολικής αποκατάστασης του χλοοτάπητα του γηπέδου του Δημοτικού Σταδίου Χαλκίδας, σύμφωνα με την προγραμματική σύμβαση του Δημοτικού Οργανισμού Άθλησης Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Χαλκίδας (ΔΟΑΠΠΕΧ) και της Περιφέρειας Στ. Ελλάδας.

stadio-xalkidas-01 stadio-xalkidas-02

Λόγω των εργασιών που εκτελούνται, το Στάδιο θα παραμείνει κλειστό για αυτή την εβδομάδα για τα αθλήματα του στίβου, καθώς και για τη χρήση του από τους πολίτες.

Στο ρυθμό που εκτελούνται οι εργασίες και χωρίς κάποιο απρόοπτο γεγονός (καιρικές συνθήκες), ο στίβος του Σταδίου, θα είναι έτοιμος προς χρήση από την ερχόμενη Δευτέρα (19/9/16).

 

 

Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του palmosev.gr

Για τις ειδήσεις της Εύβοιας κι όχι μόνο εμπιστευτείτε το palmosev.gr



Αφηστε ενα σχολιο

Η παρούσα φόρμα συλλέγει το όνομα σας και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, ώστε να μπορέσουμε να απαντήσουμε στο σχόλιο σας. Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το Privacy Policy της ιστοσελίδας μας.

error: