Home > Αθλητικά > Στην κορυφή της Ευρώπης η Εθνική Κωφών Γυναικών

Στην κορυφή της Ευρώπης η Εθνική Κωφών Γυναικών


There are no slides in this slider.



There are no slides in this slider.


ÅÕÑÙÐÁÉÊÏ ÐÑÙÔÁÈËÇÌÁ ÊÙÖÙÍ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÅËËÁÄÁ - ËÉÈÏÕÁÍÉÁ

Η Εθνική Κωφών Γυναικών ολοκλήρωσε την ξέφρενη πορεία της στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Θεσσαλονίκης, φτάνοντας στην κατάκτηση του τίτλου μετά τη νίκη της στον τελικό επί της Λιθουανίας (52-41).

Στην κορυφή της Ευρώπης ανέβηκε η Εθνική Κωφών Γυναικών, η οποία επιβλήθηκε της Λιθουανίας (52-41) στον τελικό του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που διεξήχθη τις τελευταίες ημέρες στη Θεσσαλονίκη. Η ομάδα της Αθηνάς Ζέρβα ολοκλήρωσε με ιδανικό τρόπο την ξέφρενη πορεία της στη διοργάνωση, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο.

Από την πλευρά τους, οι Άνδρες τερμάτισαν στην πέμπτη θέση αφού στον αγώνα κατάταξης απέναντι στην Πολωνία, πήραν τη νίκη με σχετική άνεση (69-54), ολοκληρώνοντας κι αυτοί με θετικό πρόσημο την παρουσία τους στη διοργάνωση.

ΠΗΓΗ: Sport24.gr

Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του palmosev.gr

Για τις ειδήσεις της Εύβοιας κι όχι μόνο εμπιστευτείτε το palmosev.gr



Αφηστε ενα σχολιο

Η παρούσα φόρμα συλλέγει το όνομα σας και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, ώστε να μπορέσουμε να απαντήσουμε στο σχόλιο σας. Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το Privacy Policy της ιστοσελίδας μας.

error: