Home > Αθλητικά > Έμεινε στα αποδυτήρια η Δόξα…

Έμεινε στα αποδυτήρια η Δόξα…


There are no slides in this slider.



There are no slides in this slider.


Δόξα Προκοπίου – Παντριαδικός 1-4

Στο πιο κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς οι παίχτες του Προκοπίου δεν μπήκαν ποτέ στο γήπεδο, αντιθέτως πρωταγωνίστησαν οι φίλαθλοι της ομάδος… Από την άλλη ο Παντριαδικός μπήκε αποφασισμένος να διατηρήσει την πρώτη θέση και την απευθείας άνοδο στην Α1 και τα κατάφερε σχετικά εύκολα. Δυστυχώς πρέπει να σας αναφέρουμε τις φάσεις και τους σκόρερ, αν και θα έπρεπε να δώσουμε μεγαλύτερη βάση σε αυτά που συνέβησαν και φτάσαμε στην διακοπή του παιχνιδιού στο 79’ λεπτό. Όμως δεν είμαστε εμείς οι καθ` αυτού αρμόδιοι για να μπορέσουμε να δώσουμε κάποια ουσιαστική λύση σε τέτοια συμβάντα και καταστάσεις που δημιουργούν λιγοστοί ανεγκέφαλοι, παρά την προσπάθεια των παραγόντων της Δόξας να τους ηρεμήσουν καθ` όλη τη διάρκεια των γεγονότων.

Έτσι σαν αποτέλεσμα είχαμε τον τραυματισμό ποδοσφαιριστή του Παντριαδικού Γ. Γιαννουκάκου, από κροτίδες και την μεταφορά του σε ασθενοφόρο και από εκεί στο Κέντρο Υγείας της περιοχής. Σε ερασιτεχνικό επίπεδο οι όποιοι αγωνιζόμενοι, παίζουν για το εκάστοτε χωριό τους και την επόμενη μέρα πρέπει να πάνε στις δουλειές τους. Εμείς απλά πήραμε τροφή από όλα αυτά για να μάθουν κάποιοι τι συμβαίνουν στα γήπεδα της Εύβοιας, καθώς τα ίδια και χειρότερα είχαν δημιουργηθεί από τους παθόντες στην έδρα τους. Ο σκοπός μας δεν είναι να βλάψουμε τη Δόξα Προκοπίου, που είναι ιστορική ομάδα και έχει αποδείξει το ήθος και την αξία της στο ποδοσφαιρικό στερέωμα, όμως πρέπει να γράφονται οι αλήθειες.

Οι φάσεις του αγώνα:

10΄:Εκτέλεση φάουλ από τον Τσάλα προς την περιοχή της Δόξας, εκεί ψηλότερα από όλους ο Σαρρής για το 0-1 με κεφαλιά.

20΄:Κόρνερ για το Προκόπι στο πρώτο δοκάρι ο Μυλωνάς την κεφαλιά η μπάλα βρήκε σε πλάτη αμυντικού της Τριάδας και κατέληξε εκ νέου σε κόρνερ.

21΄:Κουνής ωραία κάθετα για τον Μπακλαγή σε αντεπίθεση της Τριάδας σούταρε διαγώνια χαμηλά ο τελευταίος μόλις πάτησε μεγάλη περιοχή και νίκησε τον Αλατζάγια το 0-2.

23΄:Καραμούζης στο φάουλ για τους φιλοξενούμενους πάλι ο Σαρρής ψηλότερα και αφού η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό του Προκοπίου αιφνιδίασε τον Αλατζά η μπάλα και κατέληξε στα δίχτυα του για το 0-3.

38΄:Κόρνερ της Τριάδας εκτελεσμένο στο δεύτερο δοκάρι, την κεφαλιά ο Γιαννουκάκος, πάνω στη γραμμή αποσόβησε ο Αλατζάς.

48΄:Λάθος του Ι. Κουτσουφλάκη έξω από την περιοχή άμυνας του κλέψιμο της μπάλας από τον Γ. Χασσάνδρα που με δυνατό ευθύβολο σουτ έκανε με ωραίο τελείωμα το 0-4.

60΄:Ωραίο πλασέ του νεοεισελθόντα  Μπαλατσού για το 1- 4 ύστερα από κάθετη μπαλιά «τρύπα» του Διαμαντή Κουτσουφλάκη.

61΄-79΄:Από εκεί και πέρα διακόπηκε πολλάκις το παιχνίδι λόγω κροτίδων στο πάγκο των φιλοξενούμενων και στο σημείο όπου είχαμε οριστική διακοπή του παιχνιδιού ήταν στο τραυματισμό του παίχτη της Τριάδας στο κεφάλι και ενώ καθόταν στο πάγκο!

Διακριθέντες: Οι κροτίδες, τα δυναμιτάκια και οι ανεγκέφαλοι οι οποίοι δε σεβάστηκαν τον ιδρώτα των Ποδοσφαιριστών της Δόξας Προκοπίου που προσπαθούν να φέρουν την ομάδα εκεί που της αξίζει. Ας της το ευχηθούμε να τα καταφέρει μέσω των μπαράζ στη συνέχεια.

Διαιτητές:Βρακάς,1ος Καμπούρης,2ος Παντελάκης.

Δόξα Προκοπίου (Γ. Κουτσουφλάκης): Αλατζάς, Ν. Περήφανος, Γ. Μορφούλης, Δροσούνης, Ανδρέου(56΄ Μπαλατσός), Κωσταντός, Γ. Περήφανος, Ι. Κουτσουφλάκης, Μυλωνάς, Π. Κουτσοτφλάκης, Μιχαήλ (35’ Δ. Κουτσουφλάκης).

Παντριαδικός(Ζέρβας): Σταθαράς, Κουνής, Τσάλας, Ρίζος, Σταύρου, Μπακλαγής, Γ. Χασσάνδρας, Σαρρής, Καραμούζης, Γιαννουκάκος(43’ Δ. Χασσάνδρας), Γραμματικός (72΄ Βουρδάνος).

Παναγιώτης Αναγνώστου


Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του palmosev.gr

Για τις ειδήσεις της Εύβοιας κι όχι μόνο εμπιστευτείτε το palmosev.gr



error: