Home > Αθλητικά > Μοιράστηκαν βαθμούς…

Μοιράστηκαν βαθμούς…


There are no slides in this slider.



There are no slides in this slider.


Δόξα Προκοπίου-Ακαδ.Ιστιαίας 1-1

Στο γήπεδο του Προκοπίου παρακολουθήσαμε έναν αγώνα που πραγματικά ήταν από τους καλύτερους της φετινής σεζόν. Πολλές ευκαιρίες εκατέρωθεν, σκληρά μαρκαρίσματα, με ψυχή οι 22 ποδοσφαιριστές στις μονομαχίες τους, κόκκινη και δύο γκολ αντί για περισσότερα.Το Προκόπι με αυτή την απώλεια βαθμών πήγε στην δεύετρη θέση και η Ακαδημία απλά πλησίασε την Δόξα όχι όμως και την κορυφή.

Καλύτερο ξεκίνημα για την Δόξα που κατάφερε να προηγηθεί με τον μόνιμο σκόρερ Μυλωνά, γρήγορη απάντηση της Ακαδημίας που ισοφάρισε με τον Γκογκομήτρο που σκόραρε δεύτερη σερί αγωνιστική. Από εκεί και πέρα το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο με την Ακαδημία να ανεβαίνει στο τελευταίο δεκάλεπτο περισσότερο όταν και απόβλήθηκε ο Περήφανος από πλευράς Δόξας.

Οι φάσεις του αγώνα:

2’ Κόρνερ του Μπερμπεράι στον Καλαμπόκα έξω από την περιοχή έπιασε ψηλοκρεμαστό σουτ λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι η μπάλα.

4’ Σέντρα του Περήφανου από τα αριστερά στο δεύτερο δοκάρι με κεφαλιά ο Μυλωνάς το 1-0.

6’ Μπερμπεράι σέντρα στην πορεία της μπάλας ο Γκογκομήτρος από το ύψος του πέναλτι το 1-1.

9’ Λάθος του Ανδρέου που πήγε να γυρίσει την μπάλα με το κεφάλι στον Τερματοφύλακα εκεί παρενέβει έξυπνα ο Κουκούρας ο οποίος σε τετ-α-τετ έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.

20’ Μέσα στην περιοχή ο Μυλωνάς έπιασε απευθείας σουτ ψηλά –άουτ.

35’ Βον-πλανέ του Μπερμπεράι έξω από την περιοχή η μπάλα λίγο δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

43’ Ωραία ο Διαμαντής Κουτσουφλάκης έβαλε πλάτη τον αντίπαλο αμυντικό μέσα στην περιοχή πρόλαβε να κόψει την μπάλα προς την εστία εκεί πετάχτηκε ο Σιάνος παρολίγο το αυτογκολ τελικά έδιωξε σε κόρνερ.

46’ Διαγώνιο σουτ του Δαρζέντα η μπάλα στο κάθετο δοκάρι και άουτ.

57’ Σέντρα του Περήφανου η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά βρίσκοντας στην συμβολή των δοκών γύρισε στην μικρή περιοχή ο Διαμαντής Κουτσουφλάκης πλάσαρε, καταλυτικό τάκλιν του Κατσικόγιαννη έσωσε την ομάδα του.

80’ Κεφαλιά του Μυλωνά σε λάθος έξοδο του Δαμάσκου η μπάλα λίγο δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

81’ Ο Κουκούρας έξω από την περιοχή ανετράπει από τον Περήφανο και σαν τελευταίος αντίκρυσε σωστά την κόκκινη κάρτα.

85’ Διαγώνιο σουτ του δραστήριου Κουκούρα. Εξουδετερωμένος ο Τερματοφύλακας, δύσκολα οι αμυντικοί του Προκοπίου έδιωξαν την μπάλα πριν της τελικής γραμμής.

89’ Τρομερή έμπνευση του Δαρζέντα από το χώρο του κέντρου πήγε να κρεμάσει τον Αλεξανδρή, που ήταν έξω από την εστία του, η μπάλα όμως πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

90+ Ο Κουκούρας από δεξιά αφού τρίπλαρε τον αντίπαλο αμυντικό πάτησε περιοχή έκοψε όμορφα την μπάλα στον Βλαχομήτρο ο οποίος από το ύψος του πέναλτι πλάσαρε, εκεί ο Τερματοφύλακας της Δόξας έσωσε η μπάλα γύρισε στον Κουκούρα από πλάγια θέση, το σουτ του βρήκε τα δίχτυα εξωτερικά από την εστία και άουτ.

Διακριθέντες από το Προκόπι οι Μυλωνάς, Ι. Κουτσουφλάκης, Δροσούνης και από τους φιλοξενούμενους οι Κουκούρας, Καλαμπόκας και Δαρζέντας.

Δόξα Προκοπίου(Γ. Κουτσουφλάκης): Αλεξανδρής, Ν. Περήφανος, Μπαλατσός (83’ Μιχαήλ), Δροσούνης, Ανδρέου, Κωσταντός, Γ.Περήφανος, Ι.Κουτσουφλάκης, Μυλωνάς, Π. Κουτσουφλάκης, Δ. Κουτσουφλάκης.

Ακαδ.Ιστιαίας (Γ.Βογιατζής): Δαμάσκος, Ευαγγελόπουλος(46’ Οικονόμου), Καλαμπόκας, Παπανδρέου, Κατσικόγιαννης, Μισιρλής, Γκογκομήτρος (70’ Βλαχομήτρος), Σιάνος, Μπερμπεράι (82’ Δέσπος), Δαρζέντας, Κουκούρας.

Παναγιώτης Αναγνώστου

Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του palmosev.gr

Για τις ειδήσεις της Εύβοιας κι όχι μόνο εμπιστευτείτε το palmosev.gr



error: