Home > Αθλητικά > Β’ Εύβοιας Βόρειος όμιλος

Β’ Εύβοιας Βόρειος όμιλος


There are no slides in this slider.



There are no slides in this slider.


Παίρνει φωτιά η κορυφή…
Ξεκίνημα του δευτέρου γύρου στη Β’ Ευβοίας με τις ομάδες να εμφανίζονται αποφασισμένες να πραγματοποιήσουν τους στόχους τους, όποιοι και αν είναι αυτοί. Σίγουρα οι ομάδες που κάνουν ξεκάθαρα πρωταθλητισμό έχουν ξεχωρίσει, όμως στην ουρά της βαθμολογίας θα γίνει πραγματικός «πόλεμος» για την κατάταξη και ιδιαίτερα για την σωτηρία.

 

Ντέρμπυ είχαμε στην Κήρινθο όπου η τοπική ομάδα κατάφερε να επιβληθεί του πρωτοπόρου Ερμή Πηλίου με 2-0 και θα λέγαμε δίκαια καθώς ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Πιο αποφασισμένοι οι «κιτρινόμαυροι» σε σχέση με τους υπερόπτες ποδοσφαιριστές του Πηλίου, που πίστεψαν πως η υπόθεση πρωτάθλημα έχει κριθεί.
Τα Ψαχνά προχώρησαν σε μία άνετη επικράτηση επί του Αγ.Αθανασίου και έτσι ξαναμπαίνουν στο παιχνίδι της ανόδου. Η Αγ.Άννα ηττήθηκε από την Μακρυκάπα και οι Καμάρες έκαναν καλό διπλό στον Άγιο και οι «γερόλυκοι» δείχνουν την… «μασέλα» τους σε όσους τους έχουν αμφισβητήσει έως τώρα.
Τα Καμάρια επιτέλους πήραν τους τρεις βαθμούς απέναντι στην ομάδα της Λίμνης με 2-1 σε ένα αρκετά καλό παιχνίδι με πολλές φάσεις εκατέρωθεν. Και εδώ στην ουρά οι ομάδες δείχνουν να αφυπνίζονται κάνοντας καλό ξεκίνημα την νέα χρονιά.
Ιδιαίτερα η Ο.Π.Αιδηψού που επικράτησε και ήταν και εξαιρετική απέναντι στο Κοντοδεσπότι στην έδρα της, δείχνει αποφασισμένη να μείνει στην κατηγορία. Σκόραρε δις η νέα μεταγραφή της ομάδος Αρετσίνης Βασίλης, δείχνοντας την αξία του.
Επίσης ο Βουτάς κατάφερε να επιβληθεί κατά του Μαντουδίου και έκανε την δεύτερη του νίκη ύστερα από 11 στείρες αγωνιστικές. Με αυτό τον τρόπο το Μαντούδι κόλλησε στους 12 και Βουτάς με Ο.Π.Α καραδοκούν.
Τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια την επόμενη αγωνιστική είναι αυτά μεταξύ των ομάδων: Πήλι-Αγ.Άννα, Μαντούδι-Κήρινθος και Βουτάς- Αγ.Αθανάσιος.
Αποτελέσματα 14ης Αγωνιστικής:


ΚΑΜΑΡΙΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΜΝΗΣ 2-1 (10’ Παπαευσταθίου,75’ Θεοδώρου-40’ Κ. Μαναρίτσας)
ΑΓ. ΑΝΝΑ-ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ 0-1
ΚΗΡΙΝΘΟΣ-ΠΗΛΙ 2-0 (17’ Θωμάς,47’ Γιαννακούλας)(2η Κίτρινη Πάνου 90+ Κήρινθος)
ΑΓΙΟΣ-ΚΑΜΑΡΕΣ 1-2
ΒΟΥΤΑΣ-ΜΑΝΤΟΥΔΙ 2-1 (18’ αυτ 90’ Γοργομάτης-87’ Καραγκούνης)
ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ – ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΨΑΧΝΩΝ 0-3
Ο.Π.ΑΙΔΗΨΟΥ – ΚΟΝΤΟΔΕΣΠΟΤΙ 2-1 (77’ 85’ Αρετσίνης-50’ Κεραμιδάς)(2η κίτρινη Αλιάζ 76’ Κοντοδεσπότι)

21-1 15:00 ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ- ΚΗΡΙΝΘΟΣ

21-1 15:00 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΜΝΗΣ-ΚΟΝΤΟΔΕΣΠΟΤΙ

21-1 15:00 ΚΑΜΑΡΕΣ- ΟΠ.ΑΙΔΗΨΟΥ

22-1 11:30 ΕΡΜΗΣ ΠΗΛΙΟΥ- ΑΡΗΣ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ

22-1 12:00 ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΨΑΧΝΩΝ – ΑΓΙΟΣ

22-1 15:00 ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ -ΚΑΜΑΡΙΑ

22-1 15:00 ΒΟΥΤΑΣ-ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Παναγιώτης Αναγνώστου

Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του palmosev.gr

Για τις ειδήσεις της Εύβοιας κι όχι μόνο εμπιστευτείτε το palmosev.gr



error: