Home > Αθλητικά > Εργώδης προετοιμασία για το Evia Rally

Εργώδης προετοιμασία για το Evia Rally


There are no slides in this slider.



There are no slides in this slider.


Ένας από τους σημαντικότερους Ευρωπαϊκούς αγώνες ράλι θα διεξαχθεί στην Αιδηψό το τριήμερο από 8 ως 10 Ιουλίου. Πρόκειται για αγώνα αντοχής και πλοήγησης εκτός δρόμου, του πανελληνίου και βαλκανικού πρωταθλήματος και του πανευρωπαϊκού κυπέλλου αγώνων αντοχής, που ονομάζεται evia rally.

Ο «Παλμός της Βόρειας Εύβοιας» συνομίλησε με έναν από τους διοργανωτές τους, τον Σταμάτη Μελέτη, ο οποίος τόνισε, ότι «μέχρι στιγμής οι συμμετοχές έχουν φτάσει τις 87, οι 50 είναι από το εξωτερικό. Οι συμμετέχοντες του εξωτερικού είναι από Ισπανία, Ιταλία, Αλβανία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Γερμανία, Αυστρία, Τσεχία, Σλοβενία, Ουγγαρία και Μεγάλη Βρετανία. Επίσης υπάρχει ενδιαφέρον από Γάλλους και από Τούρκους.

Αναφορικά με τον αγώνα της Εύβοιας έχει γίνει τεράστια διαφημιστική καμπάνια στο εξωτερικό. Στον αγώνα θα  συμμετάσχουν μοτοσικλέτες, ATV (γουρούνες) και οχήματα 4Χ4. Οι εκκινήσεις και οι τερματισμοί θα γίνονται στην Αιδηψό και ο αγώνας περιλαμβάνει διαδρομές σε όλο τον ορεινό όγκο της Βόρειας Εύβοιας

Πέρα από τις πολλές συμμετοχές και το άμεσο οικονομικό όφελος για την Αιδηψό υπάρχει και η τεράστια προβολή του τόπου, αφού θα υπάρξει μεγάλη κάλυψη του αγώνα, όχι μόνο από δικό μας τηλεοπτικό συνεργείο, αλλά και από μέσα ενημέρωσης τηλεοπτικά, ραδιόφωνα, έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο από την Ελλάδα και το εξωτερικό, όπως η τηλεόραση του ΣΚΑΙ, η Ιταλική ΡΑΙ 4 και η Γερμανική Ντόιτσεβέλε.

Ο αγώνας πληρεί όλες τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές ασφάλειας, τελεί υπό την αιγίδα της ΕΛΠΑ και υπό την έγκριση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. Έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέσα προστασίας και πυρασφάλειας. Από τον αγώνα δεν πρόκειται να ενοχληθούν κατοικημένες περιοχές. Συνάμα θα υπάρχει και σύστημα δορυφορικής παρακολούθησης των αγωνιζομένων. Το σύστημα αυτό έχει φτιαχτεί στην Ελλάδα και έχει χρησιμοποιηθεί σε πολλούς αγώνες του εξωτερικού και αυξάνει σημαντικά το επίπεδο ασφάλειας του αγώνα.

Παράλληλα με τον αγώνα και σε συνεργασία με τον Αναπτυξιακό Σύνδεσμο Ανέλιξη, τον Σύλλογο Αλιέων Αιδηψού και το Ραδιομάνια θα γίνουν και άλλες εκδηλώσεις. Μαζί μας θα είναι και ο Όμιλος Φουσκωτών Σκαφών Ελλάδας. Επίσης θα γίνουν συναυλίες με πολλούς γνωστούς καλλιτέχνες.

Επίσης την επόμενη εβδομάδα και σε συνεργασία με τον Δήμο, που σας ομολογώ μας βοηθά πολύ, θα κάνουμε συναντήσεις σε όλα τα Τοπικά Διαμερίσματα με τον κόσμο, καθώς και με φορείς, όπως Δασικοί Συνεταιρισμοί, για να τους κάνουμε πλήρη ενημέρωση για τον αγώνα». Τέλος όπως μας ενημέρωσε ο κ. Μελέτης οι δηλώσεις συμμετοχής του αγώνα θα γίνονται μέχρι τις 5 Ιουλίου. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 6948053488 και στο e-mail του αγώνα, που είναι το info@eviarally.com, καθώς και να επισκέπτονται την επίσημη ιστοσελίδα του στο www.eviarally.com.

Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του palmosev.gr

Για τις ειδήσεις της Εύβοιας κι όχι μόνο εμπιστευτείτε το palmosev.gr



error: