Home > Hot ! > Αρτεμησιακός – Ακράτητος Κεχριών 1-4: Ασυγκράτητος!

Αρτεμησιακός – Ακράτητος Κεχριών 1-4: Ασυγκράτητος!


There are no slides in this slider.



There are no slides in this slider.


Συνεχίζει τις πολύ καλές εμφανίσεις και την εξαιρετική πορεία του στο φετινό πρωτάθλημα, ο Ακράτητος Κεχριών, αφού σήμερα Κυριακή 12 Νοεμβρίου πέρασε νικηφόρα και μέσα από την Ιστιαία επικρατώντας του Αρτεμησιακού με 4-1.

Το σκορ για τους φιλοξενούμνους, άνοιξε στο 30΄ ο Γεωργατζής, ενώ ο Ψύλλος ισοφάρισε για τον Αρτεμησιακό σε 1-1 στο 34΄. Τρία λεπτά αργότερα ο Γεωργατζής έδωσε και πάλι προβάδισμα στον Ακράτητο που είχε την υπεροχή στο παιχνίδι και το 1-2 παρέμεινε σκορ του ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος ήρθε η σειρά του Βαλάντη Αλεξίου να σκοράρει και με δύο προσωπικά του τέρματα στο 66΄ και στο 89΄ διαμόρφωσε το τελικό 4-1 δίνοντας επιβλητικές διαστάσεις στη νίκη του Ακράτητου.

Αρτεμησιακός (Κυρπισλίδης): Παναγιωτόπουλος, Τσελίκας, Μεταξιώτης, Σαντής, Ψύλλος (81΄ Ευσταθίου), Αφένδρας, Στραφιώτης Ν., Ανέστης, Αγγελόπουλος, Στραφιώτης Χ.,

Ακράτητος Κεχριών: Πορτσίδης, Αχματσιώτης, Γιακουμάκης, Νάνος, Σταμούλος, Κυριακού, Τσούπρος, Γεωργίου, Γεωργατζής, Αλεξίου Στεφανίδης.

Διαιτητής: Θεοδώρου Βοηθοί: Παυλάτος – Καρράς

Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του palmosev.gr

Για τις ειδήσεις της Εύβοιας κι όχι μόνο εμπιστευτείτε το palmosev.gr



Αφηστε ενα σχολιο

Η παρούσα φόρμα συλλέγει το όνομα σας και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, ώστε να μπορέσουμε να απαντήσουμε στο σχόλιο σας. Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το Privacy Policy της ιστοσελίδας μας.

error: