Home > Αθλητικά > Στην Ιστιαία οι παλαίμαχοι του Παναθηναϊκού

Στην Ιστιαία οι παλαίμαχοι του Παναθηναϊκού


There are no slides in this slider.



There are no slides in this slider.


 

Την Δευτέρα 6 Ιουλίου στο δημοτικό στάδιο της Ιστιαίας οι παλαίμαχοι του Δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού αντιμετώπισαν σε έναν αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα την ομάδα των παλαιμάχων του Παναθηναίκού με τα έσοδα από τον αγώνα να πηγαίνουν στο Κέντρο Υγείας της Ιστιαίας. Ταυτόχρονα οι οπαδοί του Παναθηναικού της περιθοχής μας είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά μεγάλες δόξες του παρελθόντος και σίγουρα στους παλαιότερους ξύπνησαν μνήμες από την μεγάλη ομάδα του Γουέμπλει. Η ποδοσφαιρική γιορτή ξεκίνησε με βραβεύσεις, με την πρώτη βράβευση να γίνεται στην μνήμη του Δημήτρη Ανδρίτσου, ενω στην συνέχεια οι παλαίμαχοι του Παναθηναικού τιμήθηκαν από τους ομολόγους τους του Δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού με την βράβευση να κάνει ο Πρόεδρος του Βυζαντίου Ν. Πύργου Κώστας Μασουρίδης, ενώ του παλιούς άσους του Π.Α.Ο. βράβευσε και το Green Club Βόρειας Εύβοιας. Η συνεισφορά του Green Club δεν σταμάτησε εκεί καθώς κάλυψε ηχητικά την εκδήλωση αφιλοκερδώς και έδωσε και χρηματικό ποσό για τον σκοπό του αγώνα. Στο αγωνιστικό κομμάτι το θέαμα ήταν πλούσιο με το συνολικό σκορ να είναι 7-5 υπέρ του Παναθηναικού, με τον Χουάν Ραμόν Ρότσα να πετυχαίνει τρία τέρματα, ενώ δύο σημείωσε ο Τότης Φυλακούρης και από ένα τέρμα σημείωσαν οι Δομάζος και Τομαράς. Για του παλαίμαχους του Δήμου μας σκόραραν οι : Αγαπητός, Καρακάξης, Κυρπισλίδης, Μισιρλής και Ζουπανιώτης.

palaimax (1) palaimax (2) palaimax (3) palaimax (4) palaimax (5) palaimax (6) palaimax (7) palaimax (8) palaimax (9) palaimax

Παλαίμαχοι Παναθηναικου: Γκόγκας, Φούκος, Αθανασόπουλος, Παντέλης, Γονιός, Δομάζος, Φυλακούρης, Γεροθόδωρος, Πατσιαβούρας, Τομαράς, Ρότσα, Γραμματικός, Κωνσταντινίδης, Αστράς.

 

Παλαίμαχοι Ιστιαίας – Αιδηψού: Σπίντζος, Ζουπανιώτης, Διαμαντής, Γιαννάκος, Τσικιντάς, Κερασιώτης Γιάννης, Παρασκευάκος, Αγαπητός, Κούτρας, Μασουρίδης, Σκιαθίτης, Νταλιάνης, Θεοδώρου, Κυρπισλίδης, Μηνάς, Παπαευσταθίου, Μισιρλής, Κερασιώτης Δ., Κρυσταλόγιαννης, Μπαντάνης, Μπαλαλάς, Μπαρμπούνης, Χ, Μπαρμπούνης Π., Μακαντάσης, Ευαγγελόπουλος, Τρουπής, Φερίδης.

 

 

Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του palmosev.gr

Για τις ειδήσεις της Εύβοιας κι όχι μόνο εμπιστευτείτε το palmosev.gr



Αφηστε ενα σχολιο

Η παρούσα φόρμα συλλέγει το όνομα σας και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, ώστε να μπορέσουμε να απαντήσουμε στο σχόλιο σας. Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το Privacy Policy της ιστοσελίδας μας.

error: