Home > Hot ! > Ξεκίνησε την προετοιμασία του ο Α.Ο. Αιδηψός… ποδοσφαιρική συνεργασία Α.Ο. και Ο.Π. Αιδηψού

Ξεκίνησε την προετοιμασία του ο Α.Ο. Αιδηψός… ποδοσφαιρική συνεργασία Α.Ο. και Ο.Π. Αιδηψού


There are no slides in this slider.



There are no slides in this slider.


 

Ο Α.Ο. Αιδηψός ξεκίνησε σήμερα την προετοιμασία του για την δημιουργία ενός αξιόλογου συνόλου που ως στόχο θα έχει να  διεκδικήσει την άνοδο του στην πρώτη κατηγορία της Εύβοιας. Φέτος η ομάδα της Αιδηψού θα λειτουργήσει σε διαφορετικές βάσεις καθώς υπάρχει συνεργασία με την Ο.Π.Α. σε όλα τα επίπεδα, ο Θανάσης Αναγνώστου θα έχει το ρόλο του Τεχνικου Διευθυντή και υπό την εποπτία του θα λειτουργούν όλα τα ποδοσφαιρικά τμήματα από αυτά των υποδομών μέχρι τον Α.Ο. Αιδηψού που αποτελεί την κορυφή αυτής της ποδοσφαιρικής πυραμίδας. Εκτός από τον Θανάση Αναγνώστου  κομβικό ρόλο στο όλο εγχείρημα θα έχουν οι Γιώργος Δημητρίου, Παναγιώτης Αναγνώστου, Παύλος Φαράντος και ο Μάνος Φατσής.  Το palmosev παρακολούθησε την πρώτη προπόνηση του Α.Ο. Αιδηψού και ο Θανάσης Αναγνώστου αλλά και ο Γιώργος Δημητρίου μίλησαν για αυτό νέο ποδοσφαιρικό εγχείρημα στην Αιδηψό. Να σημειώσουμε πως το παρόν έδωσαν και δύο νέα πρόσωπα στην ομάδα της Αιδηψού, πρόκειται για τους Κοσμά και Βασιλείου που πέρυσι αγωνίζονταν στην Αναγέννηση Γιάλτρων και Α.Ο. Αγίου αντίστοιχα.

 

Θανάσης Αναγνώστου : «Αυτή η συνεργασία έπρεπε να έχει γίνει  εδώ και αρκετό καιρό, αυτός ήταν ο σκοπός μου και ο στόχος μου. Οι δύο ομάδες ποτέ δεν είχαν διαφορές, αλώστε είναι μάσα στην Αιδηψό γι’ αυτό πρέπει να συνεργάζονται, καθώς η Ο.Π.Α. συμπληρώνει τον Α.Ο. Αιδηψού. Ξεκινάμε πάνω σε καινούργια βάση στην οποία θα υπάρχει ιεραρχία, προτεραιότητες και σχεδιασμός ώστε ο ένας να διαδέχεται τον άλλο. Δηλαδή αυτή την στιγμή υπάρχουν τα τμήματα υποδομών, τα junior, οι παμπαίδες, οι παίδες, οι νέοι και ακολουθεί η Ο.Π.Α.  και η Αιδηψός. Για εμάς το κεφάλι είναι η Αιδηψός, στόχος  μας είναι να βγάλουμε καινούργια παιδιά και σταδιακά να παίρνανε όλες τις βαθμίδες των ομάδων, δηλαδή να ξεκινάνε από τα junior να φτάνουν στην Αιδηψό και από εκεί και έπειτα οποιαδήποτε εξέλιξη έχουν να είναι για εμάς κάτι θετικό. Με αυτό το σκεπτικό λειτουργούμε, δεν πάμε να στηριχθούμε σε ποδοσφαιριστές εκτός Αιδηψού θέλουμε να είναι όλοι από την Αιδηψό. Εγώ θα έχω τον ρόλο του Τεχνικού Διευθυντή, έχω μαζί μου τέσσερα παιδιά που έχουν δίπλωμα προπονητή, στον Α.Ο. Αιδηψού θα είναι ο Γιώργος Δημητρίου, στην Ο.Π.Α. θα είμαι προπονητής μαζί με τον Παναγιώτη Αναγνώστου, την ομάδα νέων θα την έχει ο Παύλος Φαράντος και μέσα στην εβδομάδα θα αποφασιστεί ποιος θα αναλάβει τα υπόλοιπα τμήματα υποδομών».

 

 

Γιώργος Δημητρίου : «Το εγχείρημα είναι δύσκολο γιατί η Αιδηψός είναι μία μεγάλη ομάδα για την περιοχή  με ιστορία, και για εμένα είναι δύσκολο γιατί είναι τα πρώτα μου βήματα στην προπονητική. Το κακό είναι ότι η ομάδα έπεσε κατηγορία άρα πρέπει να μαζέψουμε τα κομμάτια μας για να επανέλθουμε. Θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε και  θα δουλέψουμε πολύ για να  το πετύχουμε. Η Β΄ κατηγορία είναι δύσκολη και είναι διαφορετικό να φτιάχνεις ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει και άλλο για να παλέψει για την σωτηρία. Έχω και την μεγάλη βοήθεια του Θανάση Αναγνώστου ενός ανθρώπου με φοβερές γνώσεις πάνω στο ποδόσφαιρο πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά, όλοι έχουμε όρεξη για πολύ δουλειά και πάμε για το καλύτερο».

 

aidenarx (16)

aidenarx (1)

aidenarx (2)

aidenarx (3)

aidenarx (10)

aidenarx (13)

aidenarx (14)

aidenarx (21)

aidenarx (22)

 

aidenarx (23)

aidenarx (24)

aidenarx (25)

aidenarx (26)

aidenarx (18)

 

aidenarx (19)

aidenarx (20)

aidenarx (36)

aidenarx (27)

aidenarx (28)

aidenarx (29)

aidenarx (30)

 

aidenarx (7)

aidenarx (6)

aidenarx (5)

aidenarx (4)

aidenarx

aidenarx (50)

 

aidenarx (33)

aidenarx (9)

aidenarx (8)

 

aidenarx (47)

aidenarx (46)

aidenarx (45)

aidenarx (44)

aidenarx (43)

aidenarx (42)

aidenarx (41)

aidenarx (40)

 

Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του palmosev.gr

Για τις ειδήσεις της Εύβοιας κι όχι μόνο εμπιστευτείτε το palmosev.gr



Αφηστε ενα σχολιο

Η παρούσα φόρμα συλλέγει το όνομα σας και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, ώστε να μπορέσουμε να απαντήσουμε στο σχόλιο σας. Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το Privacy Policy της ιστοσελίδας μας.

error: