Home > Αθλητικά > Πολλές μεταγραφές για την Α.Ε. Ιστιαίας

Πολλές μεταγραφές για την Α.Ε. Ιστιαίας


There are no slides in this slider.



There are no slides in this slider.


αει (2)

Σε σημαντική ενίσχυση προχώρησε η Α.Ε. Ιστιαίας με την απόκτηση των Δημήτρη Δαρζέντα, Τόλη Γεωργίου και Δημήτρη Καπόλο οι οποίοι και αγωνίστηκαν στο πρόσφατο φιλικό με τον Οπούντιο Μαρτίνου. Επίσης προχώρησε και σε δύο αγορές από ομάδες της Χαλκίδας φέρνοντας τον Γιώργο Τζαφέρο και τον Γιάννη Τσολάκο που πέρυσι αγωνίζονταν σε Α.Ο. Χαλκίς και Ολυμπιακό Χαλκίδας αντίστοιχα.

TZAFEROS -TSOLAKOS A

Οι δύο ποδοσφαιριστές βρέθηκαν την Πέμπτη στην Ιστιαία όπου έπεσαν οι υπογραφές με την Α.Ε.Ι. και έκαναν την πρώτη τους προπόνηση υπό τις οδηγίες του Θανάση Γουρνά. Με τις συγκεκριμένες μεταγραφές η ομάδα της Ιστιαίας δυναμώνει ακόμη περισσότερο και απ’ ότι φαίνεται δεν θα είναι και οι τελευταίες καθώς θα ακολουθήσουν κι’ άλλες μεταγραφές υψηλού επιπέδου.

Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του palmosev.gr

Για τις ειδήσεις της Εύβοιας κι όχι μόνο εμπιστευτείτε το palmosev.gr



Αφηστε ενα σχολιο

Η παρούσα φόρμα συλλέγει το όνομα σας και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, ώστε να μπορέσουμε να απαντήσουμε στο σχόλιο σας. Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το Privacy Policy της ιστοσελίδας μας.

error: