Home > Αθλητικά > Ανακοίνωση της Α.Ε. Ταξιάρχη

Ανακοίνωση της Α.Ε. Ταξιάρχη


There are no slides in this slider.



There are no slides in this slider.


Επεισόδια μεταξύ των ποδοσφαιριστών της Α.Ε. Ταξιάρχη και του Ερμή σημειώθηκαν μετά το τέλος του αγώνα των δύο ομάδων στο γήπεδο του Ν. Πύργου, με τους ποδοσφαιριστές του Πηλίου Σωκράτη Δροσούνη και Γιώργο Δασκαλόπουλο να μεταφέρονται στο Κέντρο Υγείας Ιστιαίας. Η Α.Ε. Ταξιάρχη με την παρακάτω ανακοίνωση καταδικάζει το συγκεκριμένο συμβάν.

Η ανακοίνωση  της Α.Ε. Ταξιάρχη

ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Η Αθλητική Ένωση Ταξιάρχη καταδικάζει  απερίφραστα κάθε μορφή βίας εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων. Το χθεσινό περιστατικό που έλαβε χώρα στο γήπεδο του Ν. Πύργου ανάμεσα σε ποδοσφαιριστές της Α.Ε. Ταξιάρχη και του Ερμή Πηλίου μετά τη λήξη της αναμέτρησης και το οποίο κατέληξε στον ελαφρύ ευτυχώς τραυματισμό ποδοσφαιριστών και των δύο ομάδων, αποτελεί μεμονωμένο γεγονός απαράδεκτο  και καταδικαστέο από κάθε άποψη. Επίσης ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στους ποδοσφαιριστές του Ερμή Πηλίου Σωκράτη Δροσούνη και Γιώργο Δασκαλόπουλο και γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα.

Τέλος θέλουμε να συγχαρούμε την ομάδα του Ερμή Πηλίου για την τίμια και δίκαιη νίκη που πέτυχε απέναντι στην ομάδα μας, την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο πρωτάθλημα και ευχόμαστε καλή επιτυχία στον αγώνα μπαράζ που οδηγεί στην υλοποίηση του στόχου τους για άνοδο  στην Α΄  κατηγορία της Ε.Π.Σ.Ε.

 

Ειλικρινώς

εκ του Δ.Σ. της Α.Ε. Ταξιάρχη

Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του palmosev.gr

Για τις ειδήσεις της Εύβοιας κι όχι μόνο εμπιστευτείτε το palmosev.gr



Αφηστε ενα σχολιο

Η παρούσα φόρμα συλλέγει το όνομα σας και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, ώστε να μπορέσουμε να απαντήσουμε στο σχόλιο σας. Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το Privacy Policy της ιστοσελίδας μας.

error: