Home > Αθλητικά > Αναγέννηση Ιστιαίας – Αναγέννηση Μαντουδίου : 2-0

Αναγέννηση Ιστιαίας – Αναγέννηση Μαντουδίου : 2-0


There are no slides in this slider.



There are no slides in this slider.


annmant (11)

Ένα ακόμα βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου στον βόρειο όμιλο της Β΄ κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Ε. έκανε η Αναγέννηση Ιστιαίας που επικράτησε με 2-0 της Αναγέννησης Μαντουδίου, σε ένα παιχνίδι που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας αλλά στις τελευταίες στροφές του πρωταθλήματος το αποτέλεσμα είναι που μετράει για την κάθε ομάδα. Στο πρώτο μέρος η Αναγέννηση Ιστιαίας ήταν αυτή που είχε το πρωταγωνιστικό ρολό και σημείωσε αρκετές ευκαιρίες με τα κύριο εκφραστή τον Πολίτη που βρέθηκε αρκετές φορές σε θέση βολής αλλά δεν κατάφερε να παραβιάσει την εστία του Μαπρμπούνη. Την λύση για την ομάδα του Λάμπρου Σπίντζου έδωσε ο αρχηγός Νίκος Παπανδρέου στο 34΄ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Ασαμόα με όμορφη κεφαλιά έκανε το 1-0 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος η Αναγέννηση Ιστιαίας έκανε το 2-0 και κλείδωσε το παιχνίδι συγκεκριμένα στο 67΄ ο Σταμούλης Κουκούρας με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό σκορ του αγώνα. Στην συνέχεια και οι δύο ομάδες σημείωσαν ευκαιρίες αλλά το 2-0 έμεινε μέχρι τέλους.

Αναγέννηση Ιστιαίας: Δαμάσκος, Αφένδρας (73΄ Πετής), Τζαφεράι, Παπανδρέου, Γλύκος, Σταματούλας, Κουκούρας, Σιάνος, Πολίτης (77΄ Κωνσταντακόπουλος), Μπερμπεράι, Ασαμόα (90΄ Μιχαηλίδης)

Αναγέννηση Μαντουδίου: Μπαρμπούνης, Τάρλας, Πουλιπούλης, Τσικτσίρης, Λουκάς, Μουργκόγιαννης, Μπαμπαχμίδης, Παπανδρέου, Τριάντης, Βούλγαρης (76΄ Μπαλατσός)

Διαιτητής: Βελέντζας – Βοηθοί: Δάλας – Λιαγκάκης

annmant (12)

annmant (13)

annmant (16)

annmant (2)

annmant (3)

annmant (8)

annmant (9)

annmant

annmant (38)

annmant (39)

annmant (40)

annmant (41)

annmant (42)

annmant (43)

annmant (44)

annmant (45)

annmant (46)

annmant (33)

annmant (34)

annmant (35)

annmant (36)

annmant (4)

annmant (47)

annmant (48)

annmant (49)

annmant (5)

annmant (50)

annmant (51)

annmant (52)

annmant (53)

annmant (54)

annmant (55)

annmant (56)

annmant (57)

 

annmant (6)

annmant (7)

 

Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του palmosev.gr

Για τις ειδήσεις της Εύβοιας κι όχι μόνο εμπιστευτείτε το palmosev.gr



Αφηστε ενα σχολιο

Η παρούσα φόρμα συλλέγει το όνομα σας και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, ώστε να μπορέσουμε να απαντήσουμε στο σχόλιο σας. Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το Privacy Policy της ιστοσελίδας μας.

error: