Home > Αθλητικά > Αγώνας δρόμου στα πλαίσια των εκδηλώσεων «Κορφιάτεια»

Αγώνας δρόμου στα πλαίσια των εκδηλώσεων «Κορφιάτεια»


There are no slides in this slider.



There are no slides in this slider.


      agdro

 

Στα πλαίσια των χορευτικών εκδηλώσεων «Κορφιάτεια», σήμερα Κυριακή 10 Μαΐου, πραγματοποιήθηκε αγώνας δρόμου με την συνεργασία του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού. Οι κατηγορίες ήταν ανάλογα με την ηλικία των συμμετεχόντων. Τα παιδιά Δημοτικού αγωνίστηκαν στα 600 μ., οι έφηβοι Γυμνασίου στο 1χλμ και οι ενήλικοι στα 4 χλμ. Τις υπηρεσίες τους προσέφεραν η Αστυνομία Ιστιαίας και το ΕΚΑΒ Ιστιαίας, για την σωστή επίβλεψη όσων συμμετείχαν. Στο τέλος της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε απονομή στους τρεις πρώτους κάθε κατηγορίας, με εισηγητή τον Κώστα Βλαχοστέργιο και τον αντιδήμαρχο Θανάση Σπανό να απονέμει τους επαίνους. Την απονομή των αντρών της κατηγορίας των ενηλίκων, έκανε η Ευαγγελοπούλου Άννα.

agdro (2)

agdro (4)

Για την κατηγορία των 600 μ, έπαινο παρέλαβαν οι: Ραδόπουλος Μάριος (3η θέση), Γεώργιος Λίτσας (2η θέση), Αλέξανδρος Τζελάι (1η θέση). Στα κορίτσια της ίδιας κατηγορίας επαινέθηκαν οι: Κοντογιάννη Μαρία (3η θέση), Σταθαρά Ιουλία(2η θέση), Σπυροπούλου Εύη(1η θέση).

agdro (5)

Στην κατηγορία του 1ος χλμ οι: Σούρα Έφη (3η θέση), Ζωή Μαν (2η θέση), Ντάλλα Σοφιάννα (1η θέση), ενώ από τα αγόρια ο Κατούνης Δημήτρης.

agdro (3)agdro (6)

Στην κατηγορία των ενηλίκων οι: Παπαδοπούλου Νίκη (3η θέση), Κώνστα Βιολέτα (2η θέση) , Μυσιρλή Ξανθή (1η θέση). Οι άντρες της ίδιας κατηγορίας που παρέλαβαν τον έπαινο ήταν οι: Μπαντίδας Προκόπης (3η θέση), Αντώνης Γοργομάτης (2η θέση), Γιάννης Περπατάρης (1η θέση)

 

Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του palmosev.gr

Για τις ειδήσεις της Εύβοιας κι όχι μόνο εμπιστευτείτε το palmosev.gr



Αφηστε ενα σχολιο

Η παρούσα φόρμα συλλέγει το όνομα σας και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, ώστε να μπορέσουμε να απαντήσουμε στο σχόλιο σας. Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το Privacy Policy της ιστοσελίδας μας.

error: