Home > Αθλητικά > Φιλικό με άρωμα Football league για την Α.Ε. Ιστιαίας

Φιλικό με άρωμα Football league για την Α.Ε. Ιστιαίας


There are no slides in this slider.



There are no slides in this slider.


DSC_7008(1)

Ένα πολύ δυνατό φιλικό θα δώσει η ομάδα της Α.Ε. Ιστιαίας που θα υποδεχθεί μία από τις δυνατές ομάδες της Football league ο λόγος για την ομάδα της Λαμίας που πέρυσι είχε μία αξιόλογη παρουσία στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής. Η ομάδα του Θανάση Γουρνά λοιπόν θα έχει την ευκαιρία να αποδείξει μπροστά στο κοινό της την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου στις 17:15 αν μπορεί να φανεί αντάξια των δυνατοτήτων και των στόχων που έχει θέσει για φέτος βάσει του ρόστερ που διαθέτει. Παράλληλα είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για του ποδοσφαιρόφιλους της πόλης της Ιστιαίας να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα για την ομάδα της Α.Ε.Ι. αλλά να παρακολουθήσουν από κοντά μια πολύ καλή επαγγελματική ομάδα. Βέβαιως πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα θα μπορέσει να βγάλει και ο προπονητής Θανάσης Γουρνάς από ένα τεστ με πολύ υψηλό βαθμό δυσκολίας για τους παίκτες του.

Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του palmosev.gr

Για τις ειδήσεις της Εύβοιας κι όχι μόνο εμπιστευτείτε το palmosev.gr



Αφηστε ενα σχολιο

Η παρούσα φόρμα συλλέγει το όνομα σας και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, ώστε να μπορέσουμε να απαντήσουμε στο σχόλιο σας. Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το Privacy Policy της ιστοσελίδας μας.

error: