Home > Αθλητικά > Πήρε Τριανταφύλλου και Ψύλλο η Αιδηψός

Πήρε Τριανταφύλλου και Ψύλλο η Αιδηψός


There are no slides in this slider.



There are no slides in this slider.


A.O

 

Σε δυο πολύ δυνατές μεταγραφές προχώρησε ο Α.Ο. Αιδηψού που απέκτησε τον  πολύπειρο κεντρικό αμυντικό Σπύρο Τριανταφύλλου και τον Τάσο Ψύλλο που μπορεί να καλύψει την θέση του αριστερού εξτρέμ αλλά και του αριστερού μπακ με την ίδια ευκολία. Ο Τριανταφύλλου αγωνιζόταν επί σειρά ετών στην Α.Ε. Ιστιαίας και είχε διατελέσει και αρχηγός της, σίγουρα θα βοηθήσει πολύ με την εμπειρία και τον δυναμισμό που έχει στο παιχνίδι του την  Αιδηψό να θωρακίσει τα μετόπισθεν. Από την άλλη πλευρά ο Ψύλλος τον τελευταίο ενάμιση χρόνο αγωνιζόταν στην Ακαδημία Ιστιαίας ενώ το τελευταίο εξάμηνο φόρεσε την φανέλα του Κεραυνού Παπάδων, πρόκειται για ένα παίκτη που μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της αριστερής πλευράς και σίγουρα θα αποτελέσει πολύτιμο εργαλείο για την ομάδα της Αιδηψού. Όπως γίνεται αντιληπτό η ομάδα της Αιδηψού, που έχει διατηρήσει τον περσινό κορμό της, με αυτές τις προσθήκες δυναμώνει κι’ άλλο και σίγουρα θα είναι από τα φαβορί για την άνοδο στην Α΄ κατηγορία.

Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του palmosev.gr

Για τις ειδήσεις της Εύβοιας κι όχι μόνο εμπιστευτείτε το palmosev.gr



Αφηστε ενα σχολιο

Η παρούσα φόρμα συλλέγει το όνομα σας και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, ώστε να μπορέσουμε να απαντήσουμε στο σχόλιο σας. Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το Privacy Policy της ιστοσελίδας μας.

error: