Συνελήφθη αλλοδαπός, ο οποίος οδηγούσε κλεμμένη δίκυκλη μοτοσικλέτα στην Τριάδα Ευβοίας
Συνελήφθη στις 10-02-2020 το απόγευμα στην Τριάδα Ευβοίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Διρφύων – Μεσσαπίων, ένας 26χρονος αλλοδαπός, κατηγορούμενος για κλοπή τροχοφόρου, παράβαση νομοθεσίας περί αλλοδαπών και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Ειδικότερα, ο 26χρονος κατελήφθη να οδηγεί δίκυκλη μοτοσικλέτα, για την οποία, όπως προέκυψε, είχε δηλωθεί η κλοπή της, την 19-09-2016 σε Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής.
Επίσης διαπιστώθηκε, ότι στερούταν σχετικής άδειας ικανότητας οδήγησης, καθώς και νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής του στη χώρα μας.
Η ανωτέρω μοτοσικλέτα κατασχέθηκε, προκειμένου να αποδοθεί στον νόμιμο κάτοχό της.
Την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Διρφύων – Μεσσαπίων, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.
Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του palmosev.gr
Για τις ειδήσεις της Εύβοιας κι όχι μόνο εμπιστευτείτε το palmosev.gr